2 Bluss - matkurs over 3 kvelder

2 Bluss - matkurs over 3 kvelder

2 Bluss - mat ombord - et matkurs over 3 kvelder med Lars Landmark som er utdannet kokk.

 

Kurset holdes på KNS seilsportsenter Ulabrand, Bygdøy Sjøbad onsdag 27.02 + onsdag 13. mars + onsdag 20. mars kl. 18.00-21.00

 

Mere informasjon og påmelding 

 

Lars har fartstid fra Bølgen og Moi som soussjef og matkurs arrangert gjennom matmagasinet Apertiff. 

 

Han har vært seilende kokk ombord på Eileen og har lært mange tips og triks om god og trygg matlaging i båt av sin far Claus Landmark som var kokk ombord på the Card (Withbread) 1989-90

 

Lars vil holde matkurs over 3 kvelder med ulike temaer og menyer.

 

Deltakerne får utdelt to blusser og sammen med Lars skal man lage enkle og gode fristelser som man kan servere om bord.

 

Kurset holdes på KNS seilsportsenter Ulabrand, Bygdøy Sjøbad onsdag 27.02 + onsdag 13. mars + onsdag 20. mars kl. 18.00-21.00

Det må være minimum 4 deltakere for at kurset blir avholdt.

Filer til nedlastning

Published on Tuesday, January 22, 2019

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Kalender

Mandagsmøte 2 september

Svein Mathisen forteller fra deres 4 årige eventyr på jordomseiling.

 

Les mer

KNS Shop

KNS Splittflagg

Fra Kr 925.00

Jr Crew Midlayer Jacket

Fra Kr 650.00 Kr 455.00
På salg!
Din handlekurv er tom
KNS Sponsorer

 

Kongelig Norsk Seilforening
Huk Aveny 1, 0287 Oslo
Telefon: 23 27 56 00
E-post: info@kns.no

KNS Seilsportsenter Ulabrand
Daglig leder: Geir Dahl Andersen
Hengsengveien 31, 0287 Oslo
Telefon: 916 01 352
E-post: geir@kns.no

Dronningen Selskapslokaler
Huk Aveny 1
0287 Oslo
Telefon: 91 13 18 35
E-post: dronningen@kns.no

Havnekontor:

Kontaktepost: einar@kns.no

 

 Havnesjef   934 08 820   kl. 08.00-16.00 hverdager
 Havneassistent   992 74 368   kl. 08.00-16.00 hverdager

 Havnevakttelefon

Kun bemannet i sommhalvåret

  909 82 648   kl. 16.00-21.30 hverdager

  kl. 08.00-21.30 lørdag og søndag

Åpningstider Sekretariatet:
Man-fre kl. 09-16