Content
Winterbergh nytt medlem i seilerfamilien

Winterbergh nytt medlem i seilerfamilien

KNS har gleden av å ønske velkommen til en ny samarbeidspartner. Winterbergh forsikring er et varemerke fra WaterCircles forsikring ASA. 

Av Christian Ruscetta

 

Med Winterbergh på laget vil foreningen supplere sin sponsorportefølje med ytterligere en unik og profesjonell aktør. Winterbergh er et såkalt «by invitation only»-konsept, som betyr at selskapet kun tar imot kunder som er spesielt inviterte. Som samarbeidspartner betyr det at alle de over 4000 medlemmene i KNS er spesielt inviterte, og kan bli kunder av Winterbergh. 

 

- WaterCircles forsikring ASA skal være den skandinaviske utfordreren for de mest attraktive personene å forsikre, sier en av grunderne og fagdirektør Jack Skallerud Bråthen. 

 

- Vi skal være best på personlig service og rådgiving, og Winterbergh er vårt «private banking» - konsept, fortsetter han.

 

I sin egen beskrivelse sier Winterbergh at deres mål ikke er å få flest mulig kunder, men best mulig kunder. 

 

KNS MIDT I MÅLGRUPPEN

Generalsekretær Anders Kristensen i KNS er svært fornøyd med avtalen som nå er inngått, og tror at Winterbergh og seilforeningen er perfekt match.

 

- Dette er ikke et vanlig forsikringsselskap, der hvem som helst bare kan bli kunde. Winterbergh retter sitt fokus inn mot en helt spesiell kundegruppe, gjerne de som har litt mer verdier og som er ekstra opptatt av å ta vare på disse verdiene. Vi tror at KNS og Winterbergh passer perfekt sammen, og at våre medlemmer er midt i målgruppen. Det er derfor gledelig at vi med denne avtalen kan tilby en konkret medlemsfordel for alle våre medlemmer, nemlig at de har mulighet til å bli kunder i Winterbergh, sier Kristensen. 

 

Samarbeidsavtalen innebærer også at Winterbergh vil ta aktivt del i en rekke arrangementer, og utvalgte regattaer. Detaljene her vil KNS og den nye partneren jobbe med fremover.

 

GLEDER OSS TIL Å BLI EN DEL AV SEILINGEN

Salgssjef Jan Patrick Granerød Olsen i Winterbergh sier at han er henrykt over at de har funnet sammen med KNS, og på denne måten kan bidra til å gjøre hverandre gode.

 

- Vi ønsker å være en aktiv samarbeidspartner, som er med der det skjer. Vi håper at KNS og Winterbergh har masse å lære av hverandre, og på den måten kan bidra til å gjøre hverandre enda bedre, sier han. 

 

Salgssjefen er ikke i tvil om at KNS er drømmepartneren for et selskap som Winterbergh.

 

- KNS har et navn og et rykte som går langt utenfor Oslos grenser, ja utenfor Norges grenser også. Alle nordmenn har hørt om KNS, og har et visst inntrykk av hva denne ærverdige seilforeningen er for noe. Vi i Winterbergh har et konsept som ikke gjelder for alle, men for noen spesielle, og derfor mener vi at et samarbeid med KNS er ypperlig for begge parter, sier Granerød Olsen.

 

Fagdirektør Jack Skallerud Bråthen forteller at i Winterbergh står den personlige og direkte servicen høyt.

 

- Vi skal utfordre de store og etablerte forsikringsselskapene, og mener at de ansvarlige kundene fortjener sitt eget forsikringsselskap, med fokus på gode kundeopplevelser. Derfor har vi ingen telefonkø med tastevalg. Vi tar telefonen når du ringer, sier Jack Skallerud Bråthen. 

 

Kontakt Winterbergh for et godt tilbud på dine forsikringer på tlf 67 21 10 00 eller send en e-post til post@winterbergh.no

 

Kort informasjonsvideo om samarbeidet

 

FAKTA:

Winterbergh tilbyr moderne skadeforsikring, og vil ha kunder som genuint ønsker å dele risiko med hverandre, hjelpe hverandre og som føler et stort ansvar for å passe på verdiene sine. Derfor kaller ikke Winterbergh seg for et forsikringsselskap, men et forsikringsfellesskap. Winterbergh inviterer inn mennesker som de selv eller kundene anbefaler og går gode for – «By Invitation Only». 

Personer med høyere utdannelse passer ofte på sine verdier og utgjør slik god skaderisiko. Som medlem i KNS får man derfor gunstige betingelser hos Winterbergh.

Winterbergh forsikring er et varemerke fra WaterCircles forsikring ASA.


 

Bilde:

Fra venstre: Jan Patrick Granerød Olsen, salgssjef Winterbergh, Anders Kristensen, generalsekretær KNS, Heidi Ravneng Nilsen, markedsdirektør Water Circles og Jack Skallerud Bråthen, gründer/fagdirektør Water Circles 

Published on Wednesday, December 16, 2020

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Kalender

KNS Seilweekend - for nye og litt erfarne seilere

KNS seilweekend er for nye og litt erfarene seilere. Det blir en spennende seilhelg med introduksjon til seiling i enmannsjolle, tremannsjolle, kjølbåt og vindsurfing.  Vi starter hos Helly Hansen med produktopplæring og...

Les mer

Sommermoro uke 26, 27, 28, 29, 30 og 31

En ukes sommerleir med mye fart og moro på land og på vann!
For alle, uansett nivå.
I løpet av uken får barna prøve ulike joller, Optimist, RS Feva, Rs Quest og vindsurfing.

Les mer

Pinsetreff 2021

Pinsen er tiden for første turseilertreff og sosialt på vannet. Bli med i år du også!

Les mer

5.5 meter class Cup Series & World Championship

6.-14. August 2021 at Hankø Yacht Club

Les mer

Text/HTML
KNS har fått ny nettbutikk.

Du finner den på denne siden: https://butikk.kns.no

Din handlekurv er tom
KNS Sponsorer

 

Kongelig Norsk Seilforening
Org. nummer:  970 193 634    Huk Aveny 1, 0287 Oslo
Telefon: 23 27 56 00
E-post: info@kns.no

KNS Seilsportsenter Ulabrand
Daglig leder: Geir Dahl Andersen
Hengsengveien 31, 0287 Oslo
Telefon: 916 01 352
E-post: geir@kns.no

Dronningen Selskapslokaler
Huk Aveny 1
0287 Oslo
Telefon: 91 13 18 35
E-post: dronningen@kns.no

Havnekontor:

Kontaktepost: einar@kns.no

 

 Havnesjef   934 08 820   kl. 08.00-16.00 hverdager
 Havneassistent  

 Havnevakttelefon

Kun bemannet i sommhalvåret

  909 82 648   kl. 16.00-21.30 hverdager

  kl. 08.00-21.30 lørdag og søndag

Åpningstider Sekretariatet:
Man-fre kl. 09-16