Blandede følelser etter ILCA-EM

Hermann Tomasgaard og Line Flem Høst er tilbake i Norge etter å ha konkurrert i seks dager i Europamesterskapet i ILCA i franske Hyéres. Det ble litt blandede følelser etter mesterskapet for Hermann og Line. Siden han sikret OL-bronsen i Tokyo har ikke Hermann konkurrert så mye, noe som ifølge ham selv ga utslag på noen småting. Han lå lenge blant topp fire i EM, men havnet på sjuendeplass totalt i ILCA 7-klassen etter at resultatene dalte litt utover i mesterskapet.

– Jeg tok en lang pause etter OL og har ikke seilt så mye det siste året. Derfor er jeg veldig fornøyd med at det fysiske og tekniske fortsatt er på plass, og at jeg seiler like godt som før. Men jeg merket at jeg manglet regattatrening, og det er en del småting som jeg derfor må fikse på i treningen fremover, sier Hermann til seiling.no.

Line Flem Høst konkurrerte i damens ILCA 6-klasse, og kom til slutt på en skuffende 23.plass.

– Det er ikke akkurat en plassering jeg hadde siktet mot, men jeg får ta med meg mye god læring fra EM-uken i Hyéres videre. Nå er det på tide med en lengre periode med trening og forbedring, slik at jeg kan slå tilbake i neste sesong, skrev Line på sin egen facebook-side.

Line Flem Høst i ILCA 6-klassen i EM
Hermann Tomasgaard har ikke konkurrert så mye etter OL-bronsen

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam