Bli med på seilcruise på Amerikas flotte østkyst

Sommeren 2023 arrangerer North American Station (NAS) «New England Cruise», hvor du som KNS-medlem har anledning til å bli med.

NAS og de Nordiske klubbene KNS, KSSS, GKSS, KDY og NJK har hatt et tett samarbeid i mange år.

Cruiset skjer mellom 1.juli-14.juli, hvor det skal seiles langs den flotte, amerikanske østkysten. Cruiset starter i Newport, og går innom blant Cape Cod & the Islands, øst for Rhode Island, sør for Boston, Martha`s Vineyard, Nantucket, og Buzzards Bay. Det er lagt inn spennende arrangementer på de ulike destinasjonene, som for eksempel besøk hos President Kennedy`s sommerresidens Hyannisport. Det blir også tid til å være turist, og utforske skjærgården utenom det oppsatte programmet. (se fullstendig program nedenfor).

Foreløpig er det 160 personer som har meldt seg på, derav 6 fra KNS, fordelt på 37 båter (15 chartrede).

KNS chartrer fire båter til arrangementet, der det er plass til to par pr. båt. Prisen pr. båt blir mellom $5000-7000 pr par, avhengig av båtens størrelse.

Arrangøren gir også deltakerne mulighet til å booke seg inn på en 147″ tremastet skonnert med 18 dobbelt lugarer, besetning og kokk. Se film av båten her. Hver kabin har eget bad og aircondition. Prisen vil være ca. $13500,-. Om du er interessert i mer informasjon om dette kan du sende en helt uforpliktende mail til Nick Orem (NAS) på nickorem@gmail.com.

Deltakeravgift er minimum $1200 pr. person ($800 for barn under 18) depositum på $600 betales ved påmelding til NAS og vil bli refundert ved eventuelle kanselleringer før 30.november 2022. Deltakerne er selv ansvarlig for å melde seg på cruiset.

Har du lyst til å seile langs USAs nydelige østkyst, med unike opplevelser i et profesjonelt opplegg, sammen med familien eller som par? Da bør du melde deg på så raskt som mulig, for det er begrenset med plasser.

Ta gjerne kontakt med Håkon Ingvaldsen på tlf 909 39 099 for mer informasjon.

PROGRAM:

2.juli: Newport – Åpningsmiddag på New York Yacht Club Harbour Court. Her blir det tid til å være turist i Newport.

4.-5.juli: Edgartown, Martha`s Vineyard. Den amerikanske nasjonaldagen, 4.juli parade. Grillfest på Chappaquiddick Beach Club. Stort fyrverkeri som markerer uavhengighetsdagen.

8.juli: Nantucket, «hors dòeuvres» og cocktail på Nantucket Whaling Museum.

10.juli: Besøk på Hyannisport eller President Kennedy`s sommerresidens.

11.-12.juli: Cuttyhunk Island, en liten øy i bunnen av Buzzard´s Bay, ut mot Atlanterhavet. Skalldyrmiddag, krepsdyr, østers, reker , muslinger osv, og flytende cocktailparty. Mulig stjerneflåte.

14.juli: Tilbake på Newport. Avslutningsmiddag på historiske Fort Adams, med utsikt over Newport havn.

Det er noen dager imellom hver begivenhet, så det vil være mulighet for å ligge i havn, eller å utforske kysten.

Ta kontakt med Håkon Ingvaldsen på tlf 909 39 099 for mer informasjon.

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam