Bronse i iQFOiL-Nordisk

Gratulerer så mye til Lucy Smith Ulseth med flott bronse i U17 i jr. Nordisk for iQFOiL.

Jr. Nordisk for iQFOiL, Optimist og ILCA 4 og & ble arrangert Latvia.

Første gang i Latvia

I år ble nordisk ungdomsmesterskap i seiling for første gang arrangert i Latvia. Konkurransen foregikk ved Salacgriva, en liten kystby ikke så langt fra grensen til Estland. Rundt 250 seilere fra syv land deltok, og av en delegasjon på 22 norske seilere var KNS representert med tre Optimistseilere og én IQFoil-seiler. 

Lucy Smith Ulseth (16) sikret bronsemedaljen i Nordisk ungdomsmesterskap i IQFoil for jenter U17, i en regatta der det deltok relativt få seilere fra til sammen fem land (5 i jenter U17, 24 til sammen). Det ble likevel en lærerik og morsom uke for de som deltok. 

Blant 180 optimistseilere var også Johannes Seippel-Sivertsen (13), Nikolai Gjestrum (13) og Sigurd Smith Ulseth (13) fra NC-gruppen i KNS. En av de tre norske trenerne for den norske delegasjonen var Jacob Haug, som også er trener for NC-gruppen i KNS. 

Det ble tøff konkurranse på vannet, der Sverige tok hele pallen for Optimist gutter, og 1. og 2. plass for jentene. Beste norske seiler ble Nikolai Renø fra Bundefjorden Seilforening, med 6. plass. For Johannes, Nikolai og Sigurd ble dette en fin opplevelse med mye læring. Resultater for nordisk ligger på

https://www.manage2sail.com/no/event/NYSC#!/

Foto fra arrangøren (med merke): @janisspurdzins.com

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam