Eldorado for vannsport-fans

På den store båtmessen i tyske Düsseldorf var det en egen avdeling der den yngre garde kunne leke seg med absolutt alt tenkelig innen vannsport.

I en av de mange, store messehallene holdt «Beach World» til. Her kunne de besøkende både se og oppleve de nyeste trendene innenfor sjangeren strand- og surfing. I et stort innendørs, spesialbygget basseng kunne man se profesjonelle aktører, og det var også mulig å selv prøve seg på alt det gøyale innen wingsurfing, wingfoiling, windsurfing, stand up paddler (SUP), wakeboarder, kitesurfer eller skimboarder. Messehallen var full av stander med siste skrik innenfor alt av utstyr og klær fra produsenter i hele verden.

Nybegynnere fikk på «Start sailing»-standen begynne sitt seileventyr med både praktisk og teoretisk veiledning, med kompetente rådgivere som var tilgjengelige for å instruere. I «Sailing Pool» kunne unge og håpefulle barn selv få holde i rorkulten og teste joller i et basseng med svære vindturbiner, som sørget for gode vindforhold i seilene.

Turpadlerne hadde også sitt område på messa, der man kunne prøve kano og kajakk i en naturtro og imponerende fjellkulisse. Her var det også eget auditorium med foredrag av forskjellige naturoppdagere som fortalte om sine ekspedisjoner.

Bildegalleri:

Foto: Constanze Tillmann/Boot Düsseldorf og Christian Ruscetta/KNS

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam