Til champagnen
Eksotisk fruktoppsats
3 etg fruktoppsats med blanding av eksotisk frukt.
Kr 1 995,- (fra 40 personer og oppover)
Fingermat pakke:
Finhakket løk og crème fraiche i terteskjell
med sort og rød kaviar
2 stk pr pers
i kombinasjon med:
Bruschetta med skogsoppstuing
Tilsmakt hvitvin, hvitløksost, sjalottløk og frisk persille
2 stk pr pers

Minimumsbestilling 40 personer – 4 biter til hver
Kr 120,- per pers
Til kaffe avec
Det er anledning til å ha med egen sjokolade til kaffen
Kaffe
Selges i hele kanner (10-12 kopper pr kanne)
Det faktureres for det antall kanner dere drikker
Kr 220,- pr kanne
Til drinken
Snacks – assortert utvalg med blant annet nøtter, chips og saltstenger
Kr 35,- pr pers
Nattmat
Wienerpølser med tilbehør
Kr 95,- pr pers
Forretter
Grønne asparges med fritert serrano skinke
Serveres med Chevre, ovnsbakte tomater og sherryvinaigrette
Kr 180,-
Hummerbisque
Hjemmelaget fra bunnen med hummerkjøtt og crème fraiche, brennes av med Cognac. En himmelsk opplevelse!
Kr 195,-
Grillede kamskjell
Serveres med lune asparges, sautert spinat, sopp og løk, og naperes med sauternesjy
Kr 195,-

Røkelaksmousse
På en seng av frisk salat med tyttebærvinaigrette.
Serveres med fritert hvetetortillas
Kr 175,
Mellomretter
Andelevermousse med portvin
Serveres på salat med tranebærvinaigrette
Kr 180,-
Italiensk ostetallerken
Tallegio og Gorgonzola Dolce. Serveres med honningstekte valnøtter.
Kr 195,-
Hovedretter
Stekt kveitefilet
Serveres med hvitløkspotetmos, frisk blomkål og broccoli og kraftig rødvinssaus.
Garneres med sprøstekt bacon, kapers, sort oliven
Kr 385,-
Rosastekt andebryst
Serveres med en blanding av råstekte poteter med sopp og løk. Friske grønnsaker.
Smørdampet hericot verts og Balsamicosjy
Kr 385,-
Helstekt Indrefilet av okse
Serveres med ovnsbakt blomkål, vårløk, hericot vert og broccoli i smør med hvitløk. Bakte Piccolotomater med Maldonsalt. Rødvinsaus og Anna poteter
Kr 390,-
Ytrefilet av hjort
Serveres med ovnsbakt blomkål, vårløk, hericot vert og broccoli i smør med hvitløk. Bakte Piccolotomater med Maldonsalt. Portvinsaus og Anna poteter
Kr 405,-
Desserter
Sjokolademousse
Sjokolademousse tilsmakt Cognac. Serveres med friske bær og bringebærcoulis
Kr 170,-
Pernodmarinert kiwi
Kiwi marineres i 2 døgn i Pernod. Serveres med kokos sorbet
Kr 165,-
Pasjonsfruktfantasi
Pasjonsfruktmousse på gulrotkakebunn fylt med bringebær terinne.
Serveres med hvit sjokolade seil
Kr 175,-

Lemon Posset
Frisk deilig sitronkrem serveres i cocotte – toppes med havreflarn crust og friske bær
Kr 160,-
Panna Cotta
Klassisk italiensk dessert serveres med bringebærcoulis og friske bær
Kr 165,-
***
Valgfri 3-retters inkluderes i vår pakkeløsning:
Jubileum/ Bursdag pakke 2 – se under priser og info
Kr 1.195,- pr pers inkl 25 % mva
Minimum 40 personer – i høysesong minimum 60 personer
Buffeter
Dronningen Tapas-buffet
Grillede Chili – og hvitløksmarinerte scampi
Hotte!
Italienske kjøttboller med hvitløk og koriander
Serveres i kraftig tomatsaus med Coscos og Tzatziki
Pasta med kylling i ingefærsaus
«Asiatisk inspirert» pasta
Grillet grønn asparges og aspargesbønner
Serveres med fritert serrano-crust, soltørket tomat og Sherryvinaigrette.
Tomat – og rødløk salat
Serveres på fat med Balsamico dressing
Ovnsbakte tapas poteter
Amandine poteter kokes og stekes med chiliolje.
Assorterte oliven
Blandet oliven på fat
Focaccia og Aïoli
Ferskt brød serveres med hjemmelaget hvitløksmajones
Frisk grønn salat
Focaccia og Aïoli
Ferskt brød serveres med hjemmelaget hvitløksmajones
Inkluderes i vår pakkeløsning
Kr 1.095 pr pers inkl 25 % mva – se våre pakkeløsninger under priser og info
Minimumsbestilling 40 personer – i høysesong minimum 60 personer
Dronningen Øya-Buffet
Sotet laksefilet med sitron og creme fraiche dressing
Chilimarinert Scampi med chili, hvitløk og paprika
Urtemarinert kyllinglår
Pasta med bacon og sort oliven i tomatsaus
Timianbakt svin ytrefilet
Båtpoteter med rosmarin og hvitløk
Tomatsalat med rødløk og balsamico vinaigrette
Frisk salat med vinaigrette
Brød og Smør
Inkluderes i vår pakkeløsning 1
Kr 1.095 pr pers inkl 25 % mva – se våre pakkeløsninger under priser og info
Minimumsbestilling 40 personer – i høysesong minimum 60 personer
Dronningen buffet III
-Tradisjonelt koldtbord:
Pillede reker
med sitron og majones
Røkelaks
med eggerøre
Kalkunbryst
med waldorfsalat
Varme kyllinglår
marinert i olje med urter
Deilige karbonader
med stekt løk
Spekematanretning
med eggerøre
Dansk leverpostei
lunet med bacon og stekt sopp
Blandet grønn salat
med vinaigrette
Ovnsbakte poteter
med persille og hvitløk
Godt brød og smør
Inkluderes kun i vår pakkeløsning for konfirmasjon på søndager
Kr 825,- per pers inkl 25 % mva
Minimum 30 personer
Minnesamvær
Inkluderer snitter, kakebord, mineralvann, borddekking, enkle blomster, servitører, vask av lokalet, 3 timer hos oss – valgfri oppstart.
Kr 475,- pr pers. (minimum 60 personer)
Leie kr 3000,- kommer I tillegg som går uavkortet til KNS.
Forespørsel/ Booking: dronningen@kns.no
Alle priser på Dronningen er inklusive 25% mva
VELKOMMEN TIL DRONNINGEN