Frivillig i KNS: Møt Nina Myhre

I KNS er vi heldige som har så mange dyktige og engasjerte frivillige. Uten dem kunne vi ikke gjennomført alt vi holder på med gjennom året. I denne artikkelen møter du Nina Myhre (48), som er frivillig regattasjef og arrangementsansvarlig ved siden av sin sivile jobb.

FAKTA
Nina Myhre
Alder: 48
Yrke: Senior Project Manager i JCP

Hvordan det er å være frivillig?
– Jeg syns det er gøy, og det gir meg glede å få bruke litt av min egen fritid på å bidra til at andre kan nyte seilsporten.

Hvorfor ble du frivillig?
– Da jeg selv var aktiv seiler som ung var vi helt avhengige av at våre foreldre bidro som frivillige, for at både treninger og regattaer skulle bli gjennomført. Da jeg fikk egne barn som ble aktive på Seilsportsenteret var det helt naturlig for meg å bidra der det var behov. Idretts-Norge er driftet av frivillighet, og for at våre unge håpefulle skal kunne drive idrett er vi nødt til å bidra! Min «vanlige» jobb dreier seg om Event & arrangement, så det var helt naturlig for meg å gå videre på Arrangør & regattasjef-utdannelsen. Jeg vet også at jeg egner meg bedre som frivillig på regattabanen enn i kiosken.

Hvilke roller og oppgaver har du?
– Regattasjef og/eller arrangementsansvarlig.

– Det nytter ikke å sitte på sidelinjen og synse og mene. Man må ta i et tak og engasjere seg!

Nina Myhre

Hva gir det deg å være frivillig i KNS?
– Når jeg kan bidra til at KNS gjennomfører vellykkede arrangementer, både på land og på vannet, gir det meg motivasjon til å bidra enda mer. Om det er på optimistbanen eller storbåt spiller ikke så stor rolle, så lenge man kan få legge til rette for at seilerne har en super opplevelse, fra de melder seg på til de forlater bryggen etter endt arrangement. Så er det også viktig at vi hele tiden fornyer oss og moderniserer oss på arrangement. Hva kan vi gjøre for at det blir enda bedre? Skape enda bedre opplevelse for seilere, og en bedre opplevelse for publikum? For å kunne være med på denne reisen må man ta ansvar og involvere seg – det nytter ikke å sitte på sidelinjen og synse og mene – da må man heller ta i et tak selv og engasjere seg.

Hvorfor vil du anbefale andre å bli frivillige?
– Jeg er ganske sikker på at man må kjenne på en lidenskap for den idretten – eller andre ting – man ønsker å være frivillig for. Selv har jeg en ambisjon om å få bidra på regattabanen i noen store internasjonale regattaer på sikt. For å komme dit må man ha en indre motivasjon og brenne litt ekstra for det man driver med.
Som frivillig i KNS får du en unik mulighet til å utvikle deg selv, sette deg egne mål, og ikke minst får man oppleve idrettsglede i alle ledd for både små og store.

Nina Myhre peiler vindretning på startbåt i forbindelse med regatta (foto: Christian Ruscetta)

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam