Full fres på Seilsportsenteret

Endelig er alle gruppene i gang på Seilsportsenteret. De eldste seilerne begynte treningen allerede før påske, mens de yngste og nye seilerne hadde oppstart i mai.

Selv om det har vært en annerledes sesongstart i år også, finnes det flere lyspunkt. Det er i år ekstra gledelig at vi har ønsket 145 nye Optimist-, brett- og Fevaseilere velkommen til Seilsportsenteret.

KNS har nybegynner / nivå 1-grupper på dagtid og på kveldstid. Daggruppene som seiler en dag i uken teller 92 seilere, mens kveldsgruppene som seiler to dager i uken teller 53 seilere. De aller fleste gruppene er helt fulle, med noen få unntak.

Alle seilerne som begynner på nybegynner hos oss får tilbud om å delta på en egen oppstartssamling som går over to dager. Dette er for mange det første møte med seiling. Det er mye nytt og helgen blir brukt til å bli kjent med trenere, utstyret og Seilsportsenteret før treningen begynner. Dette er også en fin mulighet til å bli kjent med de andre på gruppen. Det var mange blide og førnøyde barn etter samlingene, som var glade for at det ikke var lenge til første trening.

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam