Grundig Women´s Regatta 2022

KNS og Grundig gleder seg til å ønske velkommen til den aller første Grundig Women´s Regatta 4.-5. juni. Dette skal bli en sosial, lærerik og hyggelig seilhelg! Og vi håper du blir med!

Regattaen foregår i båten J/70, der hvert lag består av 4 seilere, og det blir seilt i Liga-format. Alle er velkomne, uansett om du er erfaren eller uerfaren. Det vil bli lagt opp til prøveseiling i mai for de som ønsker det (mer info kommer).

Basen for arrangementet vil være på Sørenga i Oslo, og hvis været tilsier det vil banen bli lagt rett utenfor land, slik at de gruppene som ikke seiler kan følge med. KNS og Grundig stiller med båter (J/70), det eneste seilerne trenger å gjøre er å møte opp i seilklær, så fikser vi resten.

Lørdag morgen blir det skippermøte, før det blir masse morsom seiling og middag på kvelden. På søndagen blir det nesten samme program som lørdag, bortsett fra at vi avslutter dagen med finale og premieutdeling, før vi sier – på gjensyn.

Program:

Lørdag 4. juni:

10:00 – Skippermøte

11.00 – Første start (Ferdig før kl. 17)

19.00 – After sail middag – inkludert i påmeldingsavgiften (sted vil bli annonsert senere, men det blir i nærheten)

Søndag 5. juni:

10:00 – Skippermøte

11:00 – Første start (Ferdig før kl. 15.00)

16:00 – Premieutdeling

Det koster 650,- euro per lag å delta. Dette inkluderer båter, lunsj lørdag og søndag, og middag på lørdag. Det blir også en gratis prøveseiling i mai for de som ønsker (Mer info kommer)

Er det noen andre du tenker burde være med? Hjelp oss å spre ordet!

Har du lyst til å seile, men mangler mannskap? Sjekk ut Mannskapsbøren for Grundig Women´s Regatta, eller ta kontakt med Cathrine, på cathrine@kns.no

Har du noen spørsmål om arrangementet kan du ta kontakt med Karl Kjørstad på karl@kns.no eller Cathrine Gjerpen Størmer på cathrine@kns.no

Vi sees!

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam