Invitasjon 5-klubb regatta, 7.-13. juli, USA

Ønsker du å reise til USA i sommer og representere KNS i årets 5-klubb regatta? KNS har meldt på et lag, og søker nå etter 4 seilere (2 gutter, 2 jenter) og 1 trener som skal representere KNS. For å delta må du være KNS medlem og mellom 15-19 år. Treneren må jobbe som trener i KNS og være 21 år eller eldre.

Regattaen er et årlig arrangement for de Nordiske klubbene KNS, KSSS, GKSS, KDY og NJK og North American Station (NAS). Båtene som skal benyttes er J22. Denne vennskapelige regattaen startet tilbake i 1950 og har blitt veldig populær.  

  • Årets regatta vil foregå i Sail Newport (sailnewport.org) i perioden 7-13. juli.
  • Seilerne skal bo sammen på Fort Adams (fortadams.org) som ligger rett ved seilforeningen.
  • Det vil være 3 seildager (en treningsdag + to regattadager) + masse sosialt program. Seilerne vil blant annet bli invitert til en festmiddag på New York Yacht Club.

Pris:

  • KNS dekker påmeldingsavgiften og flybilletten.
  • Vertskapsklubben dekker overnatting og alle måltider.
  • Seilerne må selv dekke lommepenger og ha egen reiseforsikring.

Har du lyst å være med på dette sender du en epost til Geir D. Andersen (geir@kns.no) innen 31. mars 2022. Styret på KNS Seilsportsenter vil deretter gjøre en vurdering av hendvendelsene og velge hvem som skal representere KNS i årets regatta. Det vil bli lagt vekt på at man er en aktiv seiler og god ambassadør for klubben.

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam