Invitasjon til Vikingtreffet i Norge 13.– 17. juli 2022

Viktingtreffet er fulltegnet.

Inviterte: Nyländska Jaktklubben, Göteborgs Kungliga Segelsällskap, Kungliga Svenska Segel Sälskapet og Kongelig Dansk Yachtklub

Vikingtreffet er et treff hvert tredje år mellom de kongelige seilforeninger i Sverige, Finland, Danmark og Norge.

Kongelig Norsk Seilforening er arrangør for Vikingtreffet 2022 i Norge.

Det planlegges å legge Vikingtreffet til to lokasjoner i Norge, Halden og Hankø.

Program vikingtreffet 2022:

12. juli 2022    
Ankomst av alle båter til Halden indre Havn.
Strøm- og vannuttak på bryggene. Dusj og toaletter. Vaskerom med vaskemaskin, tørketrommel og strykebrett.
Velkomst med et glass på en nærliggende restaurant i havna der det også er mulighet for en matbit for de som ønsker det.

13. juli 2022 

Sightseeing på Fredriksten festning på formiddagen

Kl. 18:00 blir det Allsang på grensen og kvelden avsluttes med en senere middag og 1700 tallsaften i Kongshallene på Fredriksten Festning med forskjellig underholdning.

Under middagen får vi besøk av Kommandanten på Fredriksten som forteller om hva som skjedde på festningen da Karl XII i 1718 gjorde et nytt forsøk på å erobre Norge. Karl XII hadde med seg en hær på totalt 40.000 mann, men under beleiringen av Fredriksten festning i Halden falt han for en kule den 11. desember 1718. 

14 juli 2022

Spektakulære Brekke sluse står på programmet denne dagen. Brekke Sluse er det høyeste sluseanlegget i Nord Europa og vi startet med felles transport til Tistedalen og videre med båten MS Brekke, som skal frakte oss gjennom slusene og idyllisk landskap.

15. juli 2022

Avgang fra Halden kl. 12:00. Vi seiler hver for oss gjennom Hvaler og Fredrikstad skjærgården. Når vi ankommer Slevikkilen blir det eskadreseiling til Hankø Yachtclub på den vakre øya Hankø, hvor båtene blir plassert til brygga. Det blir velkomstdrink på Yachtklubben, hvor vi senere på kvelden spaserer til Hankø Fjord Hotell for en god seilmiddag i hotellhagen. Hotellet ligger idyllisk til på øya, ca 10 minutters gange.

16. juli 2022

Killingregatta. Hvert land får sin egen båt og «Nordisk regatta i Killing» arrangeres for deltagerne. Festmiddag med premieutdeling og underholdning på Hankø Yacht Club.

17. juli 2022

Avgang fra Hankø, hver og en setter kursen hjem.

 Påmelding til arrangementet kan du gjøre ved å klikke HER – Fulltegnet

Dersom du reiser med barn eller kun har anledning til å delta på et av stedene, ta kontakt på info@kns.no så finner vi en løsning og egen pris for det.

Med vennlig hilsen

Kongelig Norsk Seilforening og komiteen for Vikingtreffet 2022

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam