Julebrev fra KNS

Kjære medlem

Velkommen til medlemsåret 2022 og den 139. sesongen i foreningens flotte historie.

Vi har såvidt passert 2021-sesongen, og en ny sesong er ikke langt unna. 2021 var som vi opplevde det i 2020, en veldig spesiell sesong. Utfordringene har vært mange, men til tross for dette er min oppfatning at mange medlemmer har hatt en bra sommer på sjøen. Vi har fortsatt medlemsvekst og stor interesse for vår nye marina på Dronningen. Dette syns jeg er veldig hyggelig, og ønsker alle nye medlemmer velkommen til KNS.

Vi er på vei inn i et nytt år, og håper du ønsker å bli med oss inn i en ny, spennende og flott sesong på sjøen. Det er håp, selv om det oppleves litt mørkt i disse tider, for en tilnærmet vanlig sesong i 2022, men vi forbereder oss på at det vil være restriksjoner utover våren.

Du vil i begynnelsen av januar motta faktura for medlemskontingent som sendes ut via vårt medlemssystem, Rubic. I Rubic finner du også «Min Side», hvor dine persondata og kontaktinformasjon ligger. Her vil du fremover også kunne melde deg på aktiviteter og arrangementer. Vi setter stor pris på om du klikker deg inn på linken «Min Side» og ser over dine data for å sjekke at vi har riktig informasjon liggende inne. Her kan du også sette ditt eget brukernavn og passord dersom du ikke har vært inne på «Min Side» i Rubic tidligere.

KNS er en forening i stadig utvikling, til fordel for deg som medlem – ung som gammel.
Foreningen er meget ambisiøs med høyt aktivitetsnivå, hvor alle medlemmene er viktige. Kontingenten din er helt avgjørende for at KNS fortsatt skal kunne utvikle og tilrettelegge seiling og gode båtopplevelser for alle, uansett nivå og behov.

2022 blir et bra og aktivt år, spesielt med tanke på regattavirksomheten. Det blir mange spennende aktiviteter og regattaer – vi gleder oss:

  • Skiyachting i samarbeid med Grundig blir årets første store arrangement
  • I juni blir det J/70-regatta for kvinner, Færderseilasen (som er tilbake i Tønsberg), Nordisk Mesterskap iQFoiL og Grundig Hankø Race Week
  • 5,5 mR VM og EM ORCi, og hele 4 NM`er i august og september.
  • Vikingtreffet med våre nordiske kongelige søsterklubber i juli blir også et høydepunkt.
  • Gjennom hele sommeren blir det fullt trykk på Seilsportsenteret, med sommeraktiviteter for barn og unge. Påmeldingen åpner i januar.

KNS er avhengig av de mange samarbeidspartnerne/sponsorene som ønsker å bli med i utviklingen av foreningen. Kjenner du noen som kunne være interessert i å bli med på laget? Ta kontakt med anders@kns.no for å få vite mer om hvordan KNS og partnere kan ha glede av hverandre.

Dette er kun et lite utvalg av alt det KNS jobber med. For å kunne holde deg oppdatert på alle tilbud og muligheter du har i KNS ber vi deg om å følge oss gjennom disse kanalene:

KNS nyhetsbrev og medlemsfordeler
KNS sender jevnlig ut nyhetsbrev for å oppdatere deg på siste nytt, og om gode medlemsfordeler. Klikk her for oversikt medlemsfordeler.
Mottar du ikke nyhetsbrev, ta kontakt med oss på info@kns.no eller huk av for nyhetsbrev inne på «Min Side» i «Rubic-systemet»

KNS er også aktive på Facebook og Instagram. ”Lik” oss så vil du jevnlig få nyttige oppdateringer om våre aktiviteter, eller oppdater oss gjerne med dine seilaktiviteter.

KNS – det er medlemmene som driver foreningen
Enhver forening er avhengig av engasjement fra enkeltmedlemmer for å skape aktivitet. KNS har et stort antall tillitsvalgte og komitémedlemmer, som legger ned et betydelig og uvurderlig arbeid innenfor de forskjellige områdene. Kontinuerlig rekruttering av medlemmer til dette er vesentlig for foreningens omfattende virksomhet. Vi vil derfor sette stor pris på å høre fra deg – nå eller senere – hvis du kunne tenke deg et mer aktivt engasjement til glede for både deg selv og andre. Ta kontakt på e-post info@kns.no

Vi ønsker selvsagt at alle vil være medlem i KNS i all fremtid, men benytter anledningen til å minne om bestemmelsene i KNS sine lover, som sier at utmelding må skje skriftlig innen 31. desember for at medlemskontingent kommende år skal kunne frafalles. Dersom du mot formodning ønsker utmelding ber vi om skriftlig utmelding pr. post eller e-post til info@kns.no innen 31.12.2021.

God jul og godt nyttår! Kongelig Norsk Seilforening

Anders Kristensen
Generalsekretær

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam