KNS har adoptert en bit av Norge

«Min bit av Norge» er en nasjonal ordning i regi av Hold Norge Rent der alle kan adoptere et område i eget nærmiljø og ta vare på dette ved å rydde jevnlig. Nå oppfordres alle landets seilforeninger til å adoptere sitt nærområde.

KNS er første seilforening ut til å adoptere en bit av Norge. Vi har adoptert nærområdet rundt KNS Seilsportsenter Ulabrand, og vi oppfordrer alle landets foreninger til å adoptere sitt nærområde.

– KNS’ slagord «Seiling – en ren glede» er noe vi ønsker å leve opp til. Det er viktig for oss at våre medlemmer kan drive med fritidsinteressen sin mest mulig klimanøytralt og bærekraftig. Det var derfor helt naturlig å si ja, da Norges Seilforbund og Hold Norge Rent spurte om vi ville adoptere nærområdet rundt klubbhuset vårt, for å ta ekstra godt vare på det, sier Vibeke Linderoth Grennes, som er medlems-, sponsor- og bærekraftansvarlig i KNS.

KNS er en del av Norges Seilforbunds kampanje “Hold Havet Rent” som jobber mot forsøpling av havet og bærekraft generelt.

Les mer i Hold Norge Rent magasinet på s. 6 her: https://bit.ly/3f07EIz

Ønsker du mer informasjon om hvordan din forening kan adoptere en bit av Norge? Ta kontakt med Thomas Nilsson, NSF – Prosjektleder for Hold Havet Rent – 90066128/thomas.nilsson@seiling.no

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam