Turkish Airlines transporterer nødhjelpspakker gratis til Tyrkia

Bidra med støtte for jordskjelvrammede i Tyrkia

KNS´sammarbeidspartner, Turkish Airlines, transporter nødhjelpspakker gratis til Tyrkia. Ved å ta direkte kontakt med Turkish Airlines kan bedrifter bidra til nødhjelpsarbeidet. Nødhjelpspakker vil bli levert til Kizilay. Kilzilay er den største humanitærorganisasjonen i Tyrkia, plassert i hovedstaden, Ankara. 

De tar imot nødhjelpspakker hos Trust Cargo på Gardermoen,  der vil vi være behjelpelige med cargo dokumenter (AWB – Air way bill). Send gjerne med detaljert informasjon om sendingen (størrelse, antall, vekt, etc.) på forhånd.

For privatpersoner:
Tyrkiske foreningers hovedorganisasjon (TFHN) i samarbeid med den Tyrkiske ambassaden i Norge koordinerer innsatsen for privatpersoner.

Om du skal bidra som privatperson, vennligst møt opp personlig i Motzfelts gate 6B og lever nødhjelpspakken direkte til TFHN. Hos TFNH, blir tekstiler sortert manuelt og kategorisert i produktgrupper.

Nødhjelpspakkene vil bli levert av TFHN til Turkish Airlines fredag 10. februar. Nødhjelpspakkene vil bli levert til Kizilay i Tyrkia.

Følgende er eksempler på hva jordskjelvrammede har behov for (av hygieniske årsaker vil kun nytt tøy bli akseptert):

VinterjakkeHansker, Skjerf og LueSokkerBleier
VinterstøvlerTeppePowerbankBarnemat
RegntøySoveposeTeltMat med lang holdbarhet (vegetar)
GenserTermosHånsvarmereSengetøy, dyner og puter
BukseLommelyktSanitær-kit 

For mer informasjon om bedriftsbidrag, vennligst ta kontakt med Turkish Airlines. Vi oppfordrer privatpersoner til å besøke Motzfeldts gate 6B.

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam