Treningsgrupper

TRENINGSGRUPPER

J/70

KNS J/70 Regattagruppe består av seilere i alderen 18–35 år, som ønsker å seile regatta aktivt for KNS i J70. KNS sitt mål er å ha ett av Nordens største J70 regattamiljøer. For å være med i Regattagruppen må du være medlem i KNS.

Regattagruppen representerer KNS i Seilsportligaen og Grundig Cup. Regattagruppen deltar også i regattaer som Grundig Hankø Race Week og Marstrand. Uttak til hvilke seilere som deltar i hvilke regattaer arrangeres av gruppen selv, etter egne regler.

Vi ønsker seilere med ulike erfaringsbakgrunn, og flere er seilere fra andre land som har flyttet til Norge pga. studier eller jobb.

Regattagruppen har førsteretten til KNS` J70 båter til trening to dager i uken, og i helgene der det seiles regatta. Planen er at det kjøpes inn nye båter etter hvert som gruppen vokser.

Gruppen har trening 1-2 dager i uken med egen trener.

Ambisjonsnivået til J70-gruppen legger seilerne selv. Noen ønsker å seile mer enn andre, i perioder kan det være ønskelig for noen å ta det litt mer med ro.

For å delta i KNS J70 Regattagruppe må man være en del av Boatpoolen.

I tillegg betales en treningsavgift per år på kr. 500,-.

Det er dannet en egen Facebookgruppe for kommunikasjon mellom seilerne i Regattagruppen. Seilerne velger selv et eget styre som kan koordinere treninger og aktiviteter. Regattagruppen har også egne sosiale aktiviteter. Gruppen har god kjønnsbalanse.

For spørsmål og/eller påmelding kontakt:

Halvor Hamran, tlf 99261170

Karl Kjørstad: karl@kns.no. Telefon: 934 30 356

Laget av Kompani Kvam