Lagersalg og foredrag på mandag

Mandag 4. september kan du kombinere shopping med spennende foredrag hos KNS i Huk Aveny 1. Vi rydder lageret og selger masse flott Helly Hansen-tøy til svært rimelige priser. I tillegg har vi fått inn noen nye produkter, som også vil være på salg denne dagen, så her er det bare å komme og gjøre noen veldig gode kjøp.

Etter at du har gjort et shoppingkupp, kan du gå inn i A-salen og høre om en spennende, ni måneders reise med “Jeanette VI”, en Vindø 50 (35 fot) , som ble foretatt av Morten Stødle, Hauk Larsen Wahl, Erling Kagge og Arne Saugstad i 1983-84.

Møtet blir streamet direkte her: https://youtube.com/live/UBre_pXEGBs?feature=share

Morten Stødle holder foredraget sammen med Hauk Larsen Wahl. De vil ta ta utgangspunkt i en spennende bok – “Drømmen om Vest-India – unggutter på langseilas før GPS`ens tid“, som er en uavkortet gjengivelse av Morten Stødle og Hauk Larsen Wahl sine personlige dagbøker fra reisen, akkompagnert av over 180 bilder, kart og illustrasjoner fra turen.

Det blir muligheter til å kjøpe denne boken til en god pris.

Les mer om foredraget

Lagersalget starter kl. 17, foredraget starter kl. 19.

Nedenfor ser du noen av produktene det vil bli muligheter for å handle fra lagersalget. Tilsvarende salg vil vi også ha når det arrangeres SuperOnsdag på Seilsportsenteret Ulabrand 6. september.

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam