Mange NM medaljer til KNS-seilere

Forrige helg ble årets Norgesmesterskap i Optimist og ILCA avholdt i Tønsberg, og for en spennende regatta det var!

Våre talentfulle seilere oppnådde en imponerende suksess og tok med seg hele 6 medaljer fra mesterskapet, i tillegg til to topp tre-plasseringer i klassemesterskap.

I Optimist-klassen sikret Henrik Westby seg en velfortjent bronsemedalje for guttene. Henriks har seilt veldig godt denne sesongen, og har kvalifisert seg til VM som går senere i sommer.  

I Optimist U12 er det ikke offisielt NM, men tvillingene Nicolai og Oscar Gjerpen-Huser tok første- og andreplass.

En ny generasjon Laser-seilere har vokst frem. I ILCA 4, 6 og Master-klassene var det imponerende innsats. Ida Stenhagen og Vilde Bjørland toppet pallen i ILCA 4 jenteklassen og sikret henholdsvis gull og sølv, mens Nilas Goa Diab triumferte med en gullmedalje i ILCA 6 gutteklassen.

På 90-tallet var Moberg, Melleby og Kjær ofte å se høyt opp på verdensrankingen i Laser. Under helgens NM var de samme navnene igjen å se på resultatlistene, men denne gangen var det både i master og i junior-klassene. Familien Melleby tok to gull, Sigurd Melleby som deltok i sin aller første ILCA-regatta vant i ILCA 4-klassen, mens pappa Eivind tok gull i Master klassen.

Vi gratulerer alle seilere med med vel gjennomført NM, og spesielt stor gratulasjon til alle medaljevinnerne! Tusen takk til Tønsberg Seilforening for en flott helg.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 344627878_989570548707650_3210313448469939174_n-1024x768.jpg

Optimist U15, gutt
1. Henrik Westby

Optimist U12, gutt
1. Nicolai Gjerpen-Huser
2. Oscar Gjerpen-Huser

ILCA 4, gutt
1. Sigurd Melleby

ILCA 4, jente
1. Ida Stenhagen
2. Vilde Bjørland

ILCA 6, gutt
1. Nilas Goa Diab

ILCA Master
1. Eivind Melleby

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam