Medlemsmøte 7.mars

I medlemsmøtet mandag 7.mars får vi besøk av Petter M. Mowinckel, som skal snakke om fordeler og ulemper med katamaraner og flerskrog. Han vil også gi en rapport med bilder fra fjorårssommerens tur til Helgelandskysten m.m.

Petter Mowinckel har hatt seiling som største lidenskap siden 1969, med regattaseiling i forskjellig jolleklasser gjennom ungdomstiden. Han er utdannet Sivilngeniør fra NTH, Marinteknisk avdeling. Petter var med i designfirmaet Kullmann & Mowinckel, og designet og bygde flere båter som gjorde det godt på regattabanen. Han har deltatt i 6 VM i ¾ ton, Miniton og 11MOD. Petter har seilt turer langs Norskekysten, over Nordsjøen, Middelhavet på langs, krysset Biscaya og Atlanterhavet (ARC) med egen båt. Nå er han på egen båt nr. 15, og har gjennomført utallige vedlikeholds- og forbedringsprosjekter på de fleste av disse.

Vi åpner dørene kl. 18, og dere er hjertelig velkommen til sosialt samvær og seilprat over en kopp kaffe og nystekte vafler. Selve foredraget starter kl. 19.

Møtet streames som vanlig på KNS-TV

STED: Dronningen (NB: festlokalet, ikke kontoret i Huk Aveny 1)
TID: Mandag 7. mars 2022. Dørene åpnes kl. 18. Foredrag starter kl. 19.

(Foto katamaran: Seilmagasinet, foto Petter Mowinckel: Altomseilbåt.no, fotomontasje: KNS)

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam