Neste medlemsmøte: Drømmen om Vest-India – unggutter på langseilas før GPS’ens tid

På medlemsmøtet mandag 4. september kan du komme og høre om en ni måneders reise med “Jeanette VI”, en Vindø 50 (35 fot) i 1983-84, foretatt av Morten Stødle, Hauk Larsen Wahl, Erling Kagge og Arne Saugstad.

Morten Stødle vil holde foredraget sammen med Hauk Larsen Wahl. De vil ta ta utgangspunkt i en spennende bok – “Drømmen om Vest-India – unggutter på langseilas før GPS`ens tid“, som er en uavkortet gjengivelse av Morten Stødle og Hauk Larsen Wahl sine personlige dagbøker fra reisen, akkompagnert av over 180 bilder, kart og illustrasjoner fra turen.

Boken gir innblikk i hvordan fire ungdommer mellom 18 og 20 år, med begrenset seilerfaring, og uten dagens navigasjons- og kommunikasjonsteknologi, men med pågangsmot, improvisasjon og litt hell, klarer å realisere sine drømmer om å oppleve noe unikt på den andre siden av Atlanteren.

Vi håper boken kan inspirere mennesker i alle aldre til å søke etter det som ligger i ytterkant av hva man mener er rasjonelt og tror man kan klare.

Mer informasjon om seilturen og boken kan leses på www.transatlantic.no, der det også ligger omtaler av boken, og et interaktivt kart med den faktiske ruten plottet inn.

God tur inn i dagbøkenes bok og en eventyrlig reise tilbake til starten av 1980-tallet.

Boken kan kjøpes for kr. 249,- på medlemsmøtet (prisen i bokhandel er kr. 399,-)

Medlemsmøtet finner sted i Huk Aveny 1 mandag 4. september, dørene åpnes kl. 18, foredrag begynner kl. 19.

Her er alle fire på Basils Bar på Mustique
Hauk i ruinene av mentalsykehuset på Grenada som ble bombet av USA fire månederfør vi kom dit
Hauk som vinsjer, KNS-flagget med Kong Olav V og KNS-emblem 100 års jubileum på masten

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam