Nicolai Jacobsen imponerte verdenseliten

KNS seileren som for tiden bor i Hong Kong, og seiler derfor for Royal Hong Kong Yacht Club imponerte under Liberty Bitcoin Moth Cup / Foiling Week og seilte inn til en en fantastisk 3. plass. Gratulerer!

Nicolai er kun 19 år og var dermed yngste deltaker. Med sin unge alder var det flere som lot seg imponere over de gode resultatene.

Nicolai begynte å seile Waszp som 16 åring, der han blant annet ble Europamester. I vinter tok han steget over til Moth, men skal fortsatt delta i EM for Waszp i august.

Det var totalt 60 Moth seilere deltok i regattaen på Garda og mange av verdens kjente seilere deltok hvor mange av de kommer fra America’s Cup og SailGP sirkuset.

En av verdens beste seilere  Tom Slingsby (AUS) vant regatten med 8 seiere av 11 mulige, mens andreplassen gikk til Italienske Ruggero Tita.

Slingsby var imponert over seilingen til Nicolai og hadde følgende å si om Nicolais prestasjon «Han er virkelig en å følge med på i Moth-klassen akkurat nå. Han har et stort talent, og jobber veldig hardt, og han er bare 19 år. Skulle ønske jeg var 19 år igjen».  

Nicolai startet regattaen med å vinne første race, og holdt høyt nivå de neste tre dagene.

Nicolai Jabcobsen (HKG). Liberty Bitcoin Moth Cup, Foiling Week 2021. – foto © Martina Orsini / Foiling Week

Resultater Liberty Bitcoin Moth Cup 2021

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam