Norsk Seilsportsliga stevne 1

I helgen (7.-8. mai 22) var det årets første Seilsportsliga stevne.

KNS´ligalag hadde sin debut i eliteserien, etter opprykket fra 1. divisjon etter fjordårets sesong. Laget endte til slutt på en fin 6. plass, med lik poengsum som 4. og 5. plassen etter 9 race. Vi gleder oss til å følge fortsettelsen i Bergen på stevne 2.

Stevne gikk i Oslo, der det var satt opp base på Sukkerbiten, samme sted som KNS hadde base for Grundig Womens Clinic i 2021. Sukkerbiten vil også være base for Grundig Womens Regatta og Færder Sailing Week i juni. Dette er er et flott sted å arrangere regatta, banen ligger rett utenfor land, så seilerne som ikke seiler, og andre tilskuere har mulighet til å se seilingen på nært hold.

Tusen takk Til Norges Seilforbund og Norsk Seilsportliga for et flott arrangement.

Seieren gikk til Grimstad Seilforening, andreplassen til Bi Athletics og tredjeplassen til Stavanger Seilforneing.

KNS`-Ligalag består av seilere fra KNS J/70 Regattagruppe, som er i alderen 18–35 år, som ønsker å seile regatta aktivt for KNS i J70.
Regattagruppen representerer KNS i Seilsportligaen og Grundig Cup. Regattagruppen deltar også i regattaer som Grundig Hankø Race Week og Marstrand. Uttak til hvilke seilere som deltar i hvilke regattaer arrangeres av gruppen selv, etter egne regler.

Foto: Norsk Seilsportsliga – Trond Teigen – SailLogic

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam