Nye nettsider

Velkommen til våre nye nettsider

KNS er en stor og levende seilforening, med mye aktivitet. Å gi god, utfyllende og riktig informasjon til medlemmer, kursdeltagere, seilinteresserte, media, samarbeidspartnere og nysgjerrige, er naturligvis svært viktig for oss. Det krever at vi har funksjonelle og moderne nettsider, som hele tiden kan utvikles og forbedres i takt med tiden. Vår målsetning er at det skal være enkelt å finne fram til den informasjonen man trenger, og like enkelt å få gjort ulike handlinger, som f.eks. å melde seg inn i foreningen, kjøpe flagg og effekter, bestille havnetjenester, eller å melde seg på kurs, regattaer og andre arrangementer. Vi håper brukerne vil sette pris på våre nye nettsider. 

Selv om de nye nettsidene nå er lansert, er vi fortsatt ikke helt i mål. Det beklager vi. Vi jobber kontinuerlig for å få på plass alt – det er mange sider og mye informasjon som skal inn. 

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger dersom det er informasjon dere savner, og ikke finner. Vi tar også med glede imot positive tilbakemeldinger. All form for respons fra dere er noe vi tar med oss i det videre arbeidet med nettsidene.

Ris og ros kan sendes til:

info@kns.no

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam