Ole og Lise ble Årets frivillig

KNS takker alle sine dyktige frivillige, som gjør en enorm innsats for foreningen gjennom året. Under årets høsttakkefest på Dronningen fikk to av dem litt ekstra heder. Ole Aabye og Lise Landmark fikk nemlig prisen som Årets frivillig, delt ut av styreleder Nils Klippenberg og styremedlem Anne Wichstrøm, til stor applaus fra salen. Nederst i artikkelen kan du se lenke til bildeserie fra årets høsttakkefest.

Juryens begrunnelse:

“Lise er aldri redd for å ta i et tak, og hun takker alltid ja til store og små oppgaver, helt fra planleggingsfasen til gjennomføringen, på land og på vann. I 2022 har hun blant annet bidratt som frivillig under 5.5mR VM, ORCi EM, Dame-NM, Færderseilasen, GRUNDIG Women´s Regatta, samt hjulpet til med store og små oppgaver på eget initiativ i HA1 og på Dronningen.”

“Ole har engasjert seg for å skape seilglede på Seilsportsenteret Ulabrand for barn og unge. I 2022 har han blant annet vært en nøkkelperson i gjennomføringen av de ukentlige tirsdagsregattaene, Blåveisen, Optimist Lag Cup, Dame-NM, samt vist et stort engasjement for de nye dronebøyene.”

Glade og overrasket

– Jeg ble overrasket. Ganske enkelt fordi jeg ikke visste at KNS delte ut noen slik pris. Det var jo selvfølgelig veldig hyggelig da jeg skjønte hvor det bar, etter hvert som Nils leste opp juryens begrunnelse. Det går jo med noen timer i uken, og særlig i forbindelse med tirsdagsregattaene. Det er da veldig hyggelig at denne innsatsen blir lagt merke til! sier prisvinner Ole Aabye.

Styreleder i KNS Nils Klippenberg og prisvinner Ole Aabye (foto: Christian Ruscetta)

– Dette syns jeg er veldig hyggelig. Det er hyggelig å bli satt pris på etter 35 års innsats, og at det jeg gjør blir sett og lagt merke til. Jeg bidrar jo på alt fra det som skal gjøres innendørs til det som skjer på vannet. Jeg ble veldig glad og overrasket, sier Lise Landmark, som for noen år siden også fikk KNS`s hederstegn.

Prisvinner Lise Landmark og styremedlem i KNS Anne Wichstrøm (foto: Christian Ruscetta)

Se bildeserie fra Høsttakkefesten

Ønsker du å bli frivillig funksjonær i Kongelig Norsk Seilforening? Da kan du lese mer her

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam