Tur og hav

Tur og hav

Tur- og havseiling

KNS har et stort og aktivt turseilermiljø. På turseilermøtene som arrangeres første mandag i måneden utenom seilsesongen møtes 40-60 turseilere. Komiteen arbeider kontinuerlig med sine aktiviteter for medlemmer av gruppen. 

Generelt om arrangementer.

Tur- og havseilergruppen møtes jevnlig gjennom hele vinteren for å lære mer om båt og båtutstyr, navigasjon og andre maritime temaer som er aktuelle når en seiler tur. Gruppen har etablert sin egen seilcup på onsdager på Lysakerfjorden, og har en hyggelig sesongavslutningsfest med premieutdeling for cupen. I sesongen arrangeres også felles turer og hvert annet år går turen til Vikingtreff som er en samling for turseilere fra alle de kongelige seilforeningene i Skandinavia.

Tur- og havseilingskomitéen har ansvaret for turseilermøter, turseilercupen, vikingtreff, pinsetreff og sommercruise som arrangeres i KNS´regi.

Målsetting er å tilrettelegge for aktiviteter for turseilermiljøet. Komitéen jobber med alle turseilingsarrangementer inkl. faste månedsmøter i vinterhalvåret. Det er en underkomité knyttet til Tur- og havseilerkomiteen, som jobber med etablering av uthavn i Oslofjorden. 

Komitéen består i dag av frivillige som arbeider med planlegging og tilrettelegging av turseilernes aktiviteter.

Laget av Kompani Kvam