Medlemsmøter

Første mandag i måneden arrangerer utenom sesong arrangerer tur og hav komiteen medlemsmøter (tidligere “mandagsmøter»). Møtene holdes i Huk Aveny 1, og starter kl. 18. På grunn av koronasituasjonen var det umulig å samles fysisk over en tidsperiode på halvannet år. Møtene har derfor i denne perioden vært digitale. Nedenfor kan du se de digitale møtene. Mandag 6. september var det for første gang fysisk oppmøte, og dette møtet ble streamet. Vi kommer til å direktestreame alle medlemsmøtene som et tilbud til de som ikke har anledning til å komme. 

NESTE MEDLEMSMØTE: MANDAG 6. DESEMBER – “OVER ATLANTEREN”

I høst ble TV-serien «Over Atlanteren» sendt på TVNorge, der seks kjendiser skulle seile over Atlanterhavet gjennom tre uker. Skuespiller Jon Øigarden, musiker Lars-Lillo Stenberg, kokk Lise Finckenhagen, komiker og skuespiller Emilie Skolmen, musiker Amanda Delara og skuespiller Trond Fausa Aurvåg la ut på eventyr uten å kunne seile, sammen med kaptein Thomas Nilsson og hans høyre hånd Christian Løken.

På vårt julemedlemsmøte mandag 6. desember kommer Thomas Nilsson til oss for å fortelle om den fantastiske reisen, om livet om bord og om det som foregikk i kulissene under innspillingen.

Sted: KNS, Huk Aveny 1.

Dørene åpnes kl. 18.

Klikk her for påmelding

Medlemsmøte 1. november

Jo Leif Strønen, båtsmann på Statsraad Lehmkuhl, ble landskjent sommeren 2021 under NRK-programmet “Sommerskuta”. Han holdt et spennende foredrag for oss om livet ombord på Lehmkuhl.

Medlemsmøte 4. oktober

Vi fikk besøk av Dario Schwörer, en sveitsisk klimatolog og internasjonal ski- og fjellguide. Sammen med kona Sabine grunnla han Top To Top, som har mål å være den første ekspedisjonen som krysser alle de syv hav, og bestiger alle de syv fjelltopper, utelukkende ved hjelp av menneskelig og naturlig kraft, som vind og sol. Top To Top vil vise at man selv i dagens moderne samfunn kan oppnå store prestasjoner i balanse med naturen.
Det ble også info om E-seiling ved Christian Cook

Medlemsmøte 6. september

– Håkon Ingvaldsen går gjennom programmet for Vikingtreffet 2022

– Generalsekretær Anders Kristensen går gjennom koronaperioden og hvilke utfordringer og muligheter dette har gitt foreningen

Se de øvrige digitale mandagsmøtene: 

Mandagsmøte 3. mai

– Grundig Womens Regatta

– Testing av ny teknologi – robotisert regattamerke

– Pinsetreff

Mandagsmøte 5. april, 2021

Vi har tatt en runde på brygga og spurt folk hva de syns om det nye havneanlegget. Christian Langlo viser hvordan en profesjonell skrogsjekk foregår ved hjelp av termografering. Og vi får en statusrapport fra seilere i Karibien.

Mandagsmøte 1. mars, 2021

Den prisbelønte filmregissøren Thomas Lien forteller om spennende opplevelser på jordomseiling, om å bosette seg med hele familien på en avsidesliggende øy på andre siden av jorden, og om å komme til det store utland som er fullstendig koronastengt.

Mandagsmøte 1. februar, 2021

Seiler og filmskaper Thomas Lien og hans spennende reise til avsidesliggende Tikopia på Salomonøyene i Stillehavet. Og en liten rundtur på den nye KNS-havnen.

Mandagsmøtet 11. januar, 2021

-E-seiling og premieutdeling i KNS sitt klubbmesterskap

-Americas Cup

-Varme i båt

Mandagsmøte 7. desember, 2020

-Arild og Sidsel Berg forteller om sin seilferie langs norgeskysten i sommer

-Presentasjon av ny sponsor

https://www.youtube.com/watch?v=WaK5yQdCU3o

Mandagsmøtet 2. november, 2020

-Vinterfortøyning med Sven

-Sikring av båten på land

-Status fra havneoppgraderingen

Mandagsmøtet 5. oktober, 2020

  • Linn Krogh Hansen forteller om spektakulær seiltur i Nord-Troms
  • Hvordan går det med guttene ombord i “Ensenada”?
  • RC-seiling har blitt populært

Mandagsmøte 7 september, 2020

I høstens første program står følgende på programmet; Oppdatering fra “Hello World” som befinner seg i Karibien, intervju med fire unge eventyrere som trosser koronasituasjonen, og reiser til nettopp Karibien i båten “Ensenada”, radiostyrt seiling og teknisk reparasjon av gelcoat.

Laget av Kompani Kvam