Seiling for barn

Å lære å seile er lærerikt, spennende og sosialt.

KNS tilbyr et bredt utvalg av trening og kurs på alle nivåer, med dyktige trenere og instruktører, som gir tilpasset trening og opplæring. For de minste som har lyst til å begynne med seiling, starter vi i mai opp med nye grupper for Optimistjolle, Brett og Feva. På nivå 1 lærer seilerne gjennom lek og moro på vannet grunnleggende seilteknikk og det å mestre sin båt/brett på vannet. Det er ingen krav til egen båt eller brett.

Seile på dagtid etter skolen eller på kveldstid?

Treningsgruppene på kveldstid starter opp med egen oppstartssamling, deretter seiler gruppen to dager i uken, og holder på frem til høstferien, med et opphold i sommerferien.

Treningsgruppene på dagtid starter opp med egen oppstartssamling, deretter seiler gruppene en dag i uken frem til sommerferien. Det blir arrangert henting fra skoler i stor-Oslo, mens foreldrene henter.

Hva passer best?

Optimistjolle: Passer fra 7 år og oppover. Optimistjolle er verdens største båtklasse og blir brukt til opplæring i hele verden. Som Optimistjolleseiler hos oss lærer du å seile, rigge, kullseile og legge til og fra bryggen alene og mye mer!

Brett: Passer fra 9 år og oppover. Brettseiling er i vinden som aldri før. Som brettseiler hos oss lærer du å seile, mestre ditt eget brett, komme til og fra bryggen alene og mye mer.

Tomansjolle – Feva: Passer for 9 år og oppover. Feva er en morsom båt med fokk og storseil.  Feva er en tomannsbåt noe som gjør at man lærer å samarbeide om bord samtidig som man lærer å seile, rigge, legge til og fra brygga og mye mer!

Sommerleir

Seilere som deltar på Nivå 1 / Nybegynner har fortrinnsrett på SailCamp i uke 26 & 33. 

KNS arrangerer sommerleiren «sommermoro» gjennom hele sommerferien (uke 27-32) som er åpen for alle.

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam