Seiling for nybegynnere etter sommeren

I august starter vi opp med nye nivå 1- grupper for Optimistjolle, Brett og Feva med seiling to kvelder i uken. Sesongen varer frem til høstferien. På nivå 1 lærer seilerne grunnleggende seilteknikk gjennom lek og moro på vannet.  Det er ikke krav til eget utstyr, dette kan leies gjennom oss. Vi har dyktige instruktører som har fokus på gode seilopplevelser. 

Optimistjolle: Passer fra 7 år og oppover. Optimistjolle er verdens største båtklasse og blir bruk til opplæring i hele verden. Som Optimistjolleseiler hos oss lærer du grunnleggende seiling og teknikk, hvordan rigge og ikke minst glede og trygghet på sjøen!

Brett: Passer fra 9 år og oppover. Brettseiling er i vinden som aldri før. Som brettseiler hos oss lærer du grunnleggende seiling, hvordan rigge og de ulike brett-teknikkene i forskjellige forhold. Dersom det blir mange påmeldte, vil vi dele i to grupper; en 9-12 år og en 12-16 år. 

Tomansjolle – Feva: Passer fra 10 år og oppover. Feva er en tomannsbåt – noe som gjør at man lærer å samarbeide ombord samtidig som man lærer å seile, rigge og mestre elementene. 

Gruppene seiler hver mandag og onsdag kl. 17.30 til 19.30, første gang mandag 15. august 

I tillegg blir det tilbud om trening helgen 27.-28. august. Begge dager kl. 10.00 til 14.00

Av utstyr trenger du kun våtdrakt og vest. Båt eller brett kan du leie. 

Treningsavgift kr 1600,- + kr 1050,- for å leie båt eller brett hvis du trenger det. Man betaler kr 300 ved påmelding (ikke refunderbart).  Faktura med restbeløp blir tilsendt på e-post.

For å kunne melde på kurs/treningsgrupper må deltager være medlem av KNS.Medlemskap for barn koster kr 400,- 

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon kan du kontakte leder på KNS Seilsportsenter; Geir Dahl Andersen, mail: geir@kns.no eller tlf. 916 01 352

Klikk her for påmelding

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam