Spennende mulighet for jenter som vil utvikle seg innen storbåtseiling!

Tusen takk til alle som har meldt interesse. Det har vært en utrolig respons, og vi har nå 64 spennende navn på listen. Det er veldig gøy at det er så mange jenter som ønsker å utvikle seg innen storbåtseiling. Vi har begynt å gå igjennom alle søknadene, og har derfor stengt søknaden. Er det noe du lurer på er det selvfølgelig bare å ta kontakt.

Kontakt: imx45@kns.no


Vil du være med på et utviklende og lærerikt seilprosjekt sammen med andre seilglade jenter? KNS har fått låne en IMX 45 fra august 2021 til august 2022, som skal benyttes av et jentelag for trening og regatta.

Er du seiler, eller liker å mekke? Eller har du lyst til å være trener? Eller har du lyst til å hjelpe til med foto, film og sosiale medier? Eller kanskje du vil være med å støtte prosjektet økonomisk? Vi ønsker å lage et helhetlig team som skal være med på dette ettårige prosjektet, på land og på vann.

Båten:
Båten er en IMX 45. Her er det plass til 10-12 seilere. Båten er fra 2002 og har vært brukt mye i regatta. Seilene er ikke av det nyeste slaget, men det jobbes med å få inn midler slik at seilgarderoben kan oppgraderes. Båten ligger på Dronningen i Oslo.

Forventninger:
KNS har ingen forventninger til sportslige resultater, men har som målsetting at laget gjennomfører EM i ORCi på Hankø i 2022. Utover dette setter laget egne mål. Dette er et prosjekt som skal være morsomt og lærerikt for hele laget.

Opplegget:
Trening: Det vil bli en fast treningskveld i uken. I tillegg vil det bli satt opp treningshelger utover høsten 2021 og våren 2022. Laget holder på så lenge utover høsten som mulig.

Regattaer:
Laget skal delta på Færderseilasen 2022, og ORCi EM på Hankø i 2022. Utover dette setter laget sammen en terminliste etter egne ønsker

Hvem kan søke:
Vi søker lagspillere som ønsker å være en del av et jentelag, enten som seiler eller i en annen funksjon.  

Alle som ønsker å være en del av prosjektet kan søke. Er du under 18 år, må du få lov hjemme, men ellers er det ingen begrensninger.

Du bør ha noe seilerfaring, men ikke nødvendigvis fra storbåt, og det er heller ikke nødvendig med resultater å vise til..

Det er også et stort ønske at de som er med kan bruke erfaringen videre i fremtidig seiling.

Hva forplikter du deg til dersom du blir en del av prosjektet:
Dersom du blir valgt ut til teamet forplikter du deg til å delta på ukentlige treninger og utvalgte regattaer. Vi har full forståelse for at man ikke kan være med hver gang, og søker derfor også etter noen som ønsker å være med på treninger og regattaer der det er behov. Båten ligger på Dronningen i Oslo.

Hvilke roller søker vi etter?

  • Lagleder
  • Båtansvarlig
  • Noen med motivasjon for å lære seg å mekke (motor, utstyr, båt)
  • Media (fotograf, sosiale medier, film, ect.)
  • Trenere
  • Seilere 10-12 stk (Styrmann, navigatør, taktiker, luke, mast, fordekk, storseiltrimmer, trim, luke)
  • Sponsorer – noen som har lyst til hjelpe økonomisk eller med tjenester underveis i prosjektet.
  • Mentorer – som kan hjelpe laget frem til målet, og stille opp som seilere dersom det er noen som melder frafall.
  • Ribfører


Hvordan og når vil uttaket bli gjort:
Vi har satt sammen en gruppe som vil gå igjennom alle søknadene. Alle som søker, vil bli kontaktet fortløpende. Gruppen vil legge vekt på å skape et lag som vil fungere godt sammen, og hvor roller og personligheter utfyller hverandre. Den vil også vurdere hvordan du kan ta med deg erfaringen videre til neste fase av din seiling.

Informasjonsmøte:
30.08 kl. 18.00 inviterer vi til informasjonsmøte på Dronningen. Vi møtes ombord på båten for en uforpliktende prat. Send mail til Erlend Munkeby på erlend.munkeby@gmail.com for påmelding.

Hva koster det å bli med:
Det vil bli satt en egenandel for alle seilere som blir med på prosjektet. Hvor stor egendalen blir avhenger av ambisjonene til laget, samt sponsorinntekter.

For de som skal seile EM i ORCi kommer det en egenandel på kr. 1500.

Egenandelen dekker; lån av båt, havneplass, vinteropplag, løft, startkontigent Færderseilasen og EM ORCi.

Kostnader i forbindelse med andre regattaer (startkontigenter, mat, evt bo, osv) kommer i tillegg.

Mer informasjon om egenandelen kommer.

Søk:
Syntes du dette høres spennende ut? Da har vi veldig lyst å høre fra deg! Har du noen flere spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Erlend Munkeby på erlend.munkeby@gmail.com

Det er ikke krav om KNS medlemskap.

Kjenner du noen andre som syntes dette høres spennende ut, vær så snill å hjelp oss og spre ordet.

Du kan søke helt uforpliktende ved å melde din interesse i vårt vedlagte skjema.

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam