Hankø Yacht Club

KNS brygge på Hankø Yacht Club

KNS-medlemmer som fører splittflagg på båten sin kan legge til på bryggen som er markert i inntil 3 døgn.

Det er med stor glede vi vi kan ønske alle KNS-medlemmer som også er registrert i båtregisteret, og fører splittflagg på sin båt til den nye KNS-bryggen på Hankø Yacht Club.

KNS og Hankø Yacht Club har gleden av å tilby ekstra båtplasser på Hankø, etter at vi fikk planene om ny bryggeutstikker godkjent av Fredrikstad kommune. Brygga har plass til 15 båter, og er forbeholdt båter som fører KNS splittflagg, i inntil tre døgn. Dette gjelder utenom regattaer. Når det arrangeres regatta, må brukerne av bryggen være registrerte deltagere på regattaen.

Besøkende på bryggen har ikke mulighet til å benytte seg av fasilitetene på HYC, unntatt i forbindelse med regattaarrangementer. Hankø er en hyggelig biIfri øy, i nærheten ligger det flere spisesteder, som for eksempel; Seilkroa, Hankø Marina, Husløs Pizza og Hankø Hotel.

Booking:
Det er per dags dato ikke et booking-system på plass, så inntil videre er første-båt-til-mølla prinsippet som gjelder. Vi anbefaler å ringe HYC på forhånd for å sjekke om det er ledig plass.

Krav:
– KNS medlemmer må føre splittflagg
– Gjelder i intill tre døgn, de to første døgnene er gratis.
– Besøkende på bryggen har ikke mulighet til å benytte seg av fasilitetene på HYC, unntatt i forbindelse med regattaarrangementer.

Bryggen er ikke tilgjengelig disse datoene i 2022:
20.juli-22.juli: NM Killing
1.august-14.august: ORCi EM

Laget av Kompani Kvam