Winterbergh

Med denne avtalen vil du som medlem få gode betingelser på blant annet bil, hus, hytte, innbo, reise, samt øvrige skadeforsikringer. Alle KNS sine medlemmer får 15 % kundebonus på sine skadeforsikringer med unntak av båtforsikring hvor foreningen har avtale med Pantaenius.

Winterbergh er en forsikringspartner for deg som ønsker å benytte tiden på alt annet enn forsikringer. Vi bistår våre kunder med individuell service og rådgivning. Alle våre kunder har sin egen rådgiver, og alle våre rådgivere har lang erfaring både med kunderådgivning og forsikring. Dette er den viktigste forutsetningen for at du skal oppleve at trygghet er enkelt og at den blir levert med god service.

Winterberghs rådgivningsteam har i mange år forvaltet en spesiell kundegruppe som har blitt kunder som følge av anbefalinger. Kundene utgjør et nettverk av fornøyde kunder som tar vare på sine verdier, som igjen har invitert likesinnede.  Derfor er vi stolt over vår slogan – “By invitation only”.  Nå er du som medlem i KNS også invitert inn i dette gode fellesskap.

Winterbergh utgjør et forsikringsfellesskap av ansvarlige kunder som tar vare på sine verdier og eiendeler. Kombinasjonen av kunder som har færre skader enn gjennomsnittet og at våre kunder anbefaler nye gode kunder til fellesskapet gjør at vi kan tilby personlig service og konkurransedyktige priser til våre kunder.Ønsker du et uforpliktende tilbud kan du ringe 67 21 10 00 eller send en e-post til post@winterbergh.no.

Laget av Kompani Kvam