Takk for nå Grundig Womens Regatta

Nok en flott dag i Grundig Women´s regatta er over. I dag var lagene delt inn i tre grupper, basert på lørdagens resultater. Så her ble det gull, sølv og bronsefinale. Alle lagene starten med null poeng, så her kunne alt skje. Det var skifteneforhold, så her gjalt det å seile riktig.

Det var til slutt Anette Melsom Myhre – KNS, Karen Kristoffersen – Åsgårdstrand seilforening, Madeleine Østby – KNS og Tine Simensen Oldreid – Oslofjorden Seilforening som stakk av med seieren. De har ikke seilt så mye sammen i år, men alle har masse erfaring i J/70en. Laget vant airfryer fra Grundig, og påmeldingsavgiften til finalen i Women´s Sailing Champions Leauge.

2. plassen gikk til Helene Næss – Tønsberg Seilforening, Marthe Enger Eide – KNS, Tiril Bue – KNS og Karen Kristoffersen – Åsgårdstrand Seilforening, og de vant toastgjern fra Grundig, mens 3. plassen gikk til Sandra Sandqvist – KSSS, Johanna Sommarlund – KSSS, Klara Wennerhaf – GKSS – Royal Gothenburg Yacht Club og Clara Svensdotter som vant trådløse radior fra Grundig.

Tusen takk til alle seilere, frivillige og sponsorer for at dere har vært med å lage en så flott helg sammen med oss. Det har vært super gøy å samle så mange damelag, og ikke minst har det vært utrolig lærerikt og å tilstrebe å lage en så fossilfri regatta som mulig. Her gleder vi oss til å dele med dere hva vi har lært på veien. Hvordan har det går for juryen å bruke droner og hvordan er erfaringene våre med å bruke el-båter. Stay tuned.

Resultater
Bilder

Vinnerlaget
Laget til Sandra Sandqvist stakk av med 3. plassen

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam