Velkommen om bord

ÅPENT HUS – VELKOMMEN OMBORD

Grundig, KNS og hunseiler inviterer igjen alle seilinteresserte damer på alle nivåer, til tre sosiale kvelder med seiling som tema.

I tillegg til sosial samling blir det nyttig informasjon, åpen dialog, mat og drikke.

Onsdag 1. februar: Første kvelden er temaet god inspirasjon. Hva er verdt og nevne fra 2022. Og hva skjer og hva kan du være med på i 2023?

Onsdag 8. mars: Andre kvelden snakker vi om hva du kan gjøre for å bli en bedre seiler, og hvordan du kan sette deg selv i en situasjon hvor du får være med på det du vil.

Torsdag 30. mars: Tredje og siste kvelden snakker vi om helt grunnleggende regler i seiling, hvordan du kan lære mer, gode sider på internett, og hvilket ansvar man har når man møter seilere på et annet nivå.

Hvor:
Grundigs lokaler
Karenslyst alle 2
Klokken 18:30

Finner du ikke frem kan du ringe til Cathrine på 928 88 403.

Grundig har støttet like muligheter uavhengig av kjønn i lang tid, og er instrumentell i å få med fler jenter om bord sammen med KNS. Vi er utrolig takknemmelig for deres støtte, og ikke minst for at de byr på lokaler, pizza og drikke for våre kvelder.

Det er også viktig for oss å understreke at arrangementene er åpne for alle, uavhengig av klubb, nivå, alder eller annet. Vi setter veldig pris på at både erfarne seilere, nybegynnere og de som snuser på sporten stiller; dette er først og fremst et arrangement for inkludering og å bygge vennskap og nettverk.

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam