Pinsesamling 2023

Vi ønsker velkommen til årets Pinsesamling helgen 26. – 29. mai. I år vil vi samles i Sandspollen, Holmestrand og Sætre.

Påmelding til hildepahovik@gmail.com eller sms til 400 39 735 (Hilde Christensen) innen 11. mai (Må ha så tidlig frist pga. evt avbestilling av lokale).

Program:

Fredag ettermiddag samles vi i Sandspollen. Vi prøver å ankre opp i nærheten av hverandre, og det sosiale denne kvelden, sørger vi for selv sammen med de vi har ankret opp med.

Lørdag morgen blir det regatta med start fra Filtvet kl. 11.00. Deretter følger vi en løype (se egen regattabeskrivelse nedenfor) frem til Holmestrand, hvor vi har fått reserverte plasser på brygga. Havneavgift betales av hver enkelt i automat på brygga.

Lørdag ca. kl. 18.00 samles vi på brygga i Holmestrand for premieutdeling, og ca. kl. 18.30 spiser vi antagelig på Susa’s Kro. Mer nøyaktig informasjon kommer etter at alle har meldt seg på, og vi har full oversikt over hvor mange vi blir.

Søndag seiler vi nordover igjen til Sætre hvor vi har leid Malerhjemmet (hvitt hus med en gang vi går av gjestebrygga). Vi har dessverre ikke fått holdt av plasser på gjestebrygga i Sætre, men satser på at det blir plass til oss. Alternativt kan vi ankre opp utenfor og ta jolle inn.

I Malerhuset vil vi ha KNS’s tradisjonelle koldtbord.

Som vanlig ber vi alle båter å ta med mat som bidrag til et bugnende buffetbord til felles nytelse. Ta med drikke til eget forbruk. Og ta gjerne med kaker til kaffen som vi nyter etter middagen.

Mandag morgen, eller når det måtte passe hver enkelt, bryter vi opp og seiler hver til vårt.

Egenandelen er kr. 100,- pr. person og betales til Hilde etter målgang (tar gjerne vipps).

Si i fra om dere kommer til hildepahovik@gmail.com eller på sms til 400 39 735 (Hilde Christensen). Vi må ha antall personer og båttype. Og si også i fra hvilket av alternativene nedenfor som er aktuelt å være med på.

Alternativ 1: Hele arrangement inkl regatta, Holmestrand og Sætre

Alternativ 2: Holmestrand og Sætre

Alternativ 3: Bare Holmestrand

Alternativ 4: Bare Sætre

VI SEES!

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam