Anders Kristensen gir seg som generalsekretær i KNS

Etter nesten 10 år som generalsekretær meddeler Anders Kristensen at han forlater KNS 31. august i år. Kristensen begynner da i ny jobb som direktør i Dansk Sejlunion (det danske seilforbundet).

Det er med beklagelse at jeg har mottatt Anders Kristensen sin oppsigelse som generalsekretær i KNS. Anders har gjort en formidabel innsats for KNS med sin store kunnskap om seiling, sitt nettverk innen internasjonal seiling og ikke minst også som forretningsmann og leder. Gjennom de 10 årene Anders har stått til rors har klubben utviklet seg godt innen regattaseiling, med nye formater og turseiling. Anders var også instrumentell i ervervelsen av marina på Killingen og leieavtalen med grunneier. Men det er en tid for alt, og Anders vil nå gå tilbake til Danmark og lede Dansk Sejlunion, som er en høyt anerkjent stilling. Dette viser hvilket kaliber KNS har utviklet seg til, som fostrer slike dyktige mennesker.

Jeg vet at for Anders har dette vært en vanskelig beslutning, og ikke helt uten vemod.

 «31. august har jeg vært i jobben i nøyaktig 10 år. Det har vært de beste 10 årene i livet mitt. Jeg kommer til å savne KNS, det er helt sikkert. Det er imidlertid viktig at man ikke gror fast på samme sted for lenge. Jeg tror det er bra for KNS at det nå kommer inn nye krefter, som kan se på foreningen med nye øyne, og som kan bygge fremtidens KNS. Jeg har vært privilegert som har kunnet samarbeide med spennende mennesker i styret og sekretariatet, og ikke minst mange, flotte frivillige. Jeg har fått jobbe under tre givende styreledere. Takk for den tilliten dere har vist meg! Jeg har aldri opplevd noe annet en verdsettelse av den jobben jeg har utført. Mitt mantra er at vi kun har foreningen til låns, og oppgaven er å overlevere den i en bedre utgave enn man selv fikk. Det er min bestemte oppfatning at jeg har medvirket til det», sier Anders Kristensen.

Anders vil arbeide i hele oppsigelsesperioden frem til 31. august. Det er mange spennende utfordringer som venter, blant annet to VM og en rekke spennende arrangementer i tillegg til første driftsår på Killingen.

KNS begynner umiddelbart prosessen med å finne en ny generalsekretær for foreningen.

Nils Klippenberg
Styreleder KNS

Foto: Christian Ruscetta | Kongelig Norsk Seilforening

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam