Marina

MARINA

Marina

KNS´ marina (medlemshavn) ligger på Bygdøy i Oslo, denne er også kjent som Dronningen. 

Våren 2021 åpnet vår helt nye marina, og resultatet er etter vår mening at dette er Norges fineste! Gjennom vår leverandør Marina Solutions fikk vi spesialdesignet bryggene helt etter egne ønsker, og spesifikasjoner. Vi er veldig fornøyd med resultatet, og opplever stor pågang etter plasser i det nye anlegget.

I alt disponerer foreningen ca. 650 båtplasser i vannet om sommeren. I tillegg har vi avsatt et titalls plasser på land, til tilhengere for de ivrigste seilerne som ønsker å ta båtene opp mellom hver trening/regatta.

Om vinteren har vi et bobleanlegg som på sikt skal dekke alle båtplassene, slik at ingen skal behøve å flytte mellom sommer- og vinterhavn. I tillegg har vi plass til et begrenset antall mindre båter på land.

Vi har ingen fast avsatte gjesteplasser, men driver allikevel en effektiv gjestehavn i høysesongen når mange av våre egne medlemmer er på båtferie. 


Marinaen har to kraner og kan løfte båter opp til 12 tonn. Mange av de som ligger ute om vinteren bruker dette tilbudet til landsetting for vårpuss på forsommeren.

I våre lokaler nederst i Huk Aveny finner du KNS’ administrasjon, havnekontoret, samt serviceanlegg med toaletter, garderober og vaskemaskin/tørketrommel. 

Vi har også vår egen avlukkede parkeringsplass med plass til 70-80 biler.

Havnekontorets viktigste oppgave er å være til stede og yte service for medlemmer og gjester i havna. De ulike ønskene og behovene er mange og sammensatte. Dernest har vi et stort anlegg som må vedlikeholdes. Selve bryggeanlegget krever daglig tilsyn, vi drifter kranene for løfting av båter, og vi har fasiliteter på land for gjester som må ettersees. Til disse oppgavene har KNS en havnesjef og egne havnevakter på kveldstid og helger i sommersesongen. På havnekontoret har vi også et verksted primært for eget behov. Verktøy lånes kun ut i begrenset omfang. Der vi ikke kan bidra selv, har KNS et omfattende og variert kontaktnett for alle tjenester som omfatter båt og båtliv. 

Tidvis er henvendelsene til havnekontoret mange, og telefonsamtaler kan i travle perioder stjele mye tid. Vi oppfordrer medlemmer og gjester til i størst mulig grad å kontakte havnekontoret via mail til: einar@kns.no

Laget av Kompani Kvam