En stor takk til Sparebankstiftelsen DNB

KNS har mottatt støtte på 250 000 kr av Sparebankstiftelsen

Vi er utrolige stolte over å kunne fortelle at vi har fått tilsagn på to søknader hos Sparebankstiftelsen. Det er til sammen blitt innvilget 250 000 kr i støtte til utstyr som skal være til glede for våre unge seilere. 

Foilbrett og utstyr

KNS har Norges største ungdoms-brettgruppe. Det er en spennende utvikling på gang, og flere av brettseilerne har gått over til det foilende brettet iQFoil. For å kunne introdusere flere seilere til foil, har brettgruppen gått sammen og søkt om midler til brett og utstyr. Sparebankstiftelsen har innvilget 200 000 kr til innkjøp av foilbrett og utstyr. Dette kommer til å bli et stort løft for brettgruppen, og til stor glede for mange seilere. Hvilke utstyr som vil bli kjøpt inn, samt retningslinjene for bruken vil komme på et senere tidspunkt. 

Seiltøy

KNS er opptatt av integrering og inkludering, og samarbeider med Vindskift og Oslo Kommune for å tilby kurs- og sommerleirplasser til barn og ungdom som ellers ikke ville hatt mulighet til å delta på seilaktiviteter. I seiling er klær avgjørende. Klær skaper holdninger og fordommer, drakten kunngjør hvem man er og riktig seiltøy vil gi ungdommen en bedre sjanse til å delta i sporten og til å være en del av gruppen. Vi ønsker å gi alle barn og unge en god opplevelse med fokus på mestring, tilhørighet og trivsel når de deltar på våre aktiviteter. KNS er utrolig takknemlige for støtten for på 50 000 kr i støtte til «drakter» fra Sparebankstiftelsen. 

Tusen takk til Sparebankstiftelsen, vi gleder vi oss til å spre seilglede blant unge seilere. En stor takk til Henrik Schultz på vegne av brettgruppen og Lene Johansen for hjelp med søknadene.   

@sparebankstiftelsendnb og #sparebankstiftelsendnb

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam