Er det umulig å få båtplass i Oslo?

Gjennom det siste halvåret har det vært flere saker i media som kan gi inntrykk av at det å skaffe seg båtplass i Osloområdet nærmest er en uoppnåelig drøm. Titler som «Antallet båtplasser krymper», «Hard kamp om båtplassene», «Trusselen mot båtforeninger, der sjønære arealer ønskes til bolig- og næringsutvikling», og « Vil fjerne 1700 båtplasser i Bestumkilen», gjør at mange trekker sine konklusjoner deretter.
Faktum er at det overhodet ikke er uoppnåelig å skaffe seg en attraktiv båtplass sentralt i indre Oslofjord. KNS har mange ledige båtplasser, både i sin topp moderne marina ved Dronningen på Bygdøy, og på øya Killingen ved Bygdøy Sjøbad. En mer sentral beliggenhet er det knapt mulig å tenke seg, i umiddelbar nærhet til både hovedstaden og Bærum.

KNS overtok leiekontrakten til Killingen i januar, og har med dette økt sin båtplass-kapasitet betraktelig. Marinaen på Dronningen var for få år siden gjennom en solid ansiktsløftning, og fremstår i dag som en av de aller mest moderne båthavnene, med nye brygger og infrastruktur. Her er det også gode parkeringsmuligheter for bil.

Er du interessert i båtplass hos KNS? Da kan du kontakte per.borstein@kns.no for mer informasjon.

Bilder av våre marinaer tatt i januar:

KNS` marina på Dronningen, Bygdøy
Killingen ved Bygdøy Sjøbad

Dronefoto: Christian Ruscetta | Kongelig Norsk Seilforening

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam