Grundig Ski Yachting er over for denne gang, og med det er sesongen endelig i gang!

En stor takk sendes til alle sponsorer, frivillige og seilere som bidro til å skape et så bra arrangement sammen med oss.

Dette unike arrangementet utfordrer deltakerne med en kombinasjon av ski og seiling, og det var tydelig at spenningen var til å ta og føle på. Fredag kveld samlet alle lagene seg i Kirkerudbakken, hvor Bærum Skiklubb hadde lagt til rette for en strålende start på helgen. Med snø i luften og godt humør, var det mange som gledet seg til årets konkurranse. Flere lag hadde forberedt seg gjennom vinteren med løpetrening, veiledet av Elle Ramstad, seiler på Sons of Hurricane.

Fra erfarne alpinister til nye løypekjørere, var det et bredt spekter av deltakere. På grunn av værforholdene ble det arrangert en omgang med fire løpere på hvert lag, hvor seieren gikk til det laget med den samlede korteste tiden.

Årets raskeste løper var OL-vinneren fra Nagano i 1998, Hans Petter “Burre” Buraas, som var på laget “Pent og Rollerburgers”, med en imponerende tid på 34,18.

AdHoc-teamet fra Asker Seilforening, med Beate Haugen, Nikolai Halle, Pia Rivelsrud, Axel Eklund og Fredrik Guldbrandsen, tok førsteplassen med den raskeste samlede tiden, de seilte derfor med gule ledertrøyer lørdagen. På 2. plass endte “Still Crazy” fra KNS med Anders Klippenberg, Ole Christian Gahr Vordahl, Morten Røysland, Hans Petter Gahr Vordahl og Malou Falkendal Syversen. Og på 3. plass endte “Summit and Friends” fra Oslo Seilforening med Henny Wang, Carina Hepsø, Victoria Prøitz og Abiri Wolff.

Team Still Crazy

Lørdagen var det klart for regatta, hvor lagene ble delt inn i grupper basert på resultatene i skidelen. Alle gruppene gjennomførte to regattaer hver. Med base i KNS sine klubblokaler på Dronningen, kunne lagene som ikke seilte, se på regattaene fra verandaen. Været kunne bydd på litt mer vind, så her gjalt det å seile taktisk, og komme seg raskest mulig dit vinden var.

Beste lag på regattabanen var team “Family and Friends” med Carl-Erik Kullmann, Ina K. Berentsen Kullmann, Haakon Kullmann og Hedda Roll.

Til slutt gikk overall-seieren til “Still Crazy” fra KNS, som besto av Anders Klippenberg, Ole Christian Gahr Vordahl, Morten Røysland, Hans Petter Gahr Vordahl og Malou Falkendal Syversen. Laget stall av med en gavesjekk på Grundig produkter til en verdi av kr. 10 000,-.

Andre plassen gikk til “Family and Friends med Carl-Erik Kullmann, Ina K. Berentsen Kullmann, Haakon Kullmann og Hedda Roll som vant gavekort hos Maritim Båtutsyr på Slependen.

Tredjeplassen gikk til “NOR 1” Med Tiril Bue, Ragna Agerup, Jostein Aker og Carl Petter som vant bagger fra Helly Hansen.

Gratulerer så mye alle sammen!

Se intervju med seilere Sigurd Tveit, Kristin Nesheim, Kjell Andreas Steinstad og Ingvild Oma, Hedda Roll og Beate Huagen her:

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam