Hva er Grundig Women´s Regatta?

Grundig Women´s Regatta: Baneseilas for rene damelag som ble arrangert for første gang i 2022. Regattaen samler landets beste dameseilere i J70 båter og har blitt en stor suksess. Blant deltakerne finner man flere OL seilere og vinnere, verdensmestere og norgesmestere. Du finner også seilere som har seilt mye, men som aldri selv har fått ta styringen.

Dameseilerne kommer fra hele landet og utlandet. Lagene stiller med 4-5 seiler i hver båt. Det er KNS som stiller med båter som her helt like, likt utstyrt av typen J70.

KNS skal være en nullutslipp forening innen 2030, som et steg på veien skal denne konkurransen være fossilfri. Det betyr at alle båter som skal brukes under regattaen må drives av batteri eller seil. Når det gjelder selve seilkonkurransen så skal det ikke være vanskelig å få til, men til vanlig benyttes mange motorbåter ettersom man rullerer på hvem som seiler så mannskap byttes på sjøen. KNS søker derfor spesielt etter samarbeidspartnere som er opptatt av nullutslipp, bærekraft og miljø. 

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam