Informasjon Killingen januar 2024

Til alle havnebrukere på Sjøsenteret Killingen og til alle medlemmer av KNS

Vi er glade for å informere om at KNS nå har overtatt leiekontrakten på Killingen. Det er ekstra hyggelig at det på tampen av 2023 ble funnet en løsning for å videreføre båtplassene for de mange som har hatt båten sin der.

Etter snart 50 års drift på Killingen har Sjøsenteret gitt stafettpinnen videre til Kongelig Norsk Seilforening. KNS overtok leiekontrakten på Killingen 01.01.2024. Den offisielle overtakelsen var 12.01.24.

Hva skjer med din båtplass?

KNS legger stor vekt på å ha god kommunikasjon og dialog med alle som har båtplass på Killingen. Vi har derfor sendt ut informasjon om båtplasser til alle som har båten sin på Killingen, med viktig informasjon om sommerhavn i 2024.

Har du ikke mottatt mail fra oss, ønsker vi gjerne å høre fra deg så fort som mulig. Send gjerne en mail til per.borstein@kns.no

Ledige båtplasser
Vi vet allerede nå at det kommer til å være noen ledige båtplasser i alle størrelser på Killingen og i KNS´marina på Dronningen fra 1. mai. Ta kontakt med per.borstein@kns.no for mer informasjon.

Vi ser frem til et godt samarbeid i forbindelse med byttet av leietaker, og i tiden fremover. Ikke nøl med å ta kontakt med oss om det er noe du lurer på, eller om det er noe som er uklart.

Med vennlig hilsen
Anders Kristensen
Generalsekretær KNS
anders@kns.no

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam