Invitasjon til cruise langs Maine-kysten

North American Station (NAS) og Cruising Club of America (CCA) arrangerer et cruise langs den vakre østkysten av Maine denne sommeren, med start i Camden, Maine, 3. august og avslutning i St. Andrews, New Brunswick, Canada 15. august. Cruiset foregår med det 48 meter lange seilskipet «Arabella», som CCA har leid inn for anledningen.

CCA har gleden av å invitere medlemmer av KNS til å booke lugar i «Arabella». Alle skipets 18 lugarer har egen dusj, aircondition og vindusutsikt. Dette er det samme fartøyet som ble chartret for North American Station New England Cruise i 2023.

«Arabella» er inspisert og sertifisert av US Coast Guard, og har fullt mannskap, inkludert en dyktig kokk som spesialiserer seg på bondegårdens ferske ingredienser. Fasilitetene inkluderer polstret soldekk, en overbygd akterveranda, et boblebad og en lakkert mahognybar i hovedsalongen, som er romslig nok til at alle gjester kan spise på en gang.

Mange spennende stopp på veien

Seileruten begynner i historiske Camden, Maine, på Penobscot Bay, og går østover til New Brunswick, Canada. Stopp inkluderer: en rekke øyer kalt Merchant Row like sør for Deer Isle; Mt. Desert Island, Acadia nasjonalpark, Northeast Harbor, Southwest Harbor og Bar Harbor; sagnomsuste Roque Island, med sin lange bue av sandstrand; Campobello, med et besøk til Franklin D. Roosevelts sommerhytte; og en gallaavslutningsmiddag på St. Andrew’s på Passamaquoddy Bay, Canada.

Lugaravgiften inkluderer også den ca. fire timers lange returreisen fra St. Andrew’s til Camden med luksusbuss.

Lugarprisene for cruiset varierer fra $10.000 til $15.500. Lugarene har plass til én eller to passasjerer. Alle måltider og soft drinks om bord er inkludert i lugarprisen. Alkoholholdig drikke kommer i tillegg, men skipsgjestene har lov til å ta med egne flasker ombord.

Lugarprisene inkluderer ikke deltakeres CCA-cruiseavgift på ca. $600/650 pr. person, som dekker kostnadene for cruiseflåtens arrangementer ved kysten – flåtemiddager, en lunsj og andre sammenkomster)

For informasjon om lugartilgjengelighet, lugartype, pris og registrering, vennligst send en e-post til CCA- og KNS-medlem David Tunick, dtunick@tunickart.com  eller ring +1-203-921-7348.

Teknisk info om “Arabella”: https://www.superyachttimes.com/yachts/arabella-48m

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam