Julia og Emil kåret til Årets juniorseilere

Julia Jacobsen og Emil Forslund har mottatt den ene av to junior hederspriser, som deles ut for 2023, for sin satsing og resultater i OL-klassen 470 Mix. Emil mottok prisen på vegne av både Julia og seg selv fra sportsjef Eirik Verås Larsen på Olympiatoppen for en tid tilbake siden.
Julia og Emil satser mot OL i den utfordrende 470-klassen og har, til tross for sin relativt korte tid i klassen, oppnådd bemerkelsesverdige resultater. Bronsemedaljen i U21-VM 2023 er et bevis på at målrettet trening gir resultater.

Å satse i en etablert OL-klasse som 470 krever mot og dedikasjon. Julia og Emil har tatt dette modige valget og har raskt klatret på resultatlistene blant de mer erfarne og rutinerte 470-seilere. De er de eneste som seiler 470 i Norge, og deres innsats har vakt internasjonal oppmerksomhet.

Både Julia og Emil bidrar til seilsporten utover sin egen satsing. Emil har gjennomgått NSFs trenerløype og jobber som seiltrener, mens Julia, med sin erfaring fra det lokale seilmiljøet i Hong Kong, tilfører norsk seilsport nye perspektiver. De har imponert på kort tid, og det blir svært spennende å følge dem i årene som kommer.

KNS gratulerer med en velfortjent hederspris!

Emil mottok prisen på vegne av både Julia og seg selv fra sportsjef Eirik Verås Larsen på Olympiatoppen for en tid tilbake siden. Foto: Norges Seilforbund

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam