KNS søker ny Generalsekretær

Kongelig Norsk Seilforening (KNS) er en tradisjonsrik og innovativ seilforening i vekst. Vi er landets største seilforening, tilsluttet Norges Seilforbund og har utviklet mennesker gjennom seiling i 140 år.  Våre aktiviteter inkluderer turseiling og regattaseiling fra klubb nivå til olympiske medaljer. KNS har 4400 medlemmer hovedsakelig i Osloområdet, men også i hele i Norge. På vårt Seilsportsenter trener vi barn, unge og funksjonshemmende for å mestre vannet og seiling, samt til å bli ypperlige idrettsfolk. I tillegg har vi samarbeid med skoler og gjennomfører hvert år sommerskoler innenfor seiling. KNS har to marinaer ved Dronningen/Huk Aveny 1 og på Killingen. Vi drifter en betydelig eiendomsmasse i forbindelse med våre seilaktiviteter. En av KNSs strategiske målsetninger er å være en regattaarrangør i verdensklasse. Vi arrangerer hvert år alt fra tirsdagsregattaer, via Norgesmesterskap til Europa- og verdensmesterskap. Vi har rundt 200 frivillige som gjør en fantastisk jobb i komiteer og bidrar til å gjennomføre regattaene. KNS har 10 fast ansatte og en rekke timebaserte trenere og vi opplever kjønnsbalanse i organisasjonen. Seilforeningen er ledende innen bærekraft og vi er stolte over å samarbeide med Vindskift, Aktiv mot Kreft, Right to Play og Oslo Sjøspeidere. Foreningens økonomi er sunn med et budsjett på ca 50 millioner.

Generalsekretær

KNS søker en energisk Generalsekretær med gjennomføringskraft til å lede og utvikle foreningen. Generalsekretæren rapporterer til styret i KNS og er ansvarlig for daglig ledelse, utvikling og i vareta sunn drift.

Vi leter etter deg som:

  • Besitter gode lederegenskaper og samarbeidsevner
  • Har evne til å motivere både sine kollegaer og frivillige blant våre medlemmer
  • Har erfaring fra og kan arbeide profesjonelt med sponsorer og kommersielle samarbeidspartnere
  • Er interessert i seilsport og maritime ferdigheter
  • Har kunnskap om drift, økonomi og arbeid mot et styre
  • Har erfaring med myndigheter og andre organisasjoner – nasjonalt og internasjonalt
  • Har arbeidskapasitet og dokumentert gjennomføringsevne
  • Behersker norsk og engelsk muntlig og skriftlig

Foreningen tilbyr 6 år åremålsstilling med konkurransedyktige betingelser og innskuddsbasert pensjonsordning.

For mer informasjon om stillingen – ta kontakt med styrets leder Nils Klippenberg (415 03 806) eller Generalsekretær Anders Kristensen (414 64 870).  Se også våre nettsider: www.kns.no

Søknad med CV sendes på e-post til KNS styreleder merket «KNS Generalsekretær»: nils@klippenberg.com. Søknadsfrist er 26. april 2024. Kandidater blir vurdert fortløpende.  

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam