Medlemsmøte 6/11: Spektakulært USA-cruise

I sommer var en delegasjon KNS-seilere i USA for å være med på NAS New England Cruise. Tidl. styremedlem Håkon Ingvaldsen og kona Wenche seilte sammen med to australske damer, mens styreleder Nils Klippenberg og styremedlem Anne Wichstrøm seilte i båt sammen med sine ektefeller Marie og Simen. Cruiset var arrangert av North American Station (NAS), som representerer de fem største nordiske yachtklubbene (GKSS, KDY, KNS, KSSS, NJK) i USA. NAS ønsker å være en arena for erfaringsutveksling mellom nordiske og amerikanske seilere og skape grunnlag for vennskap over Atlanterhavet.

Til sammen var det 27 båter fra 35 til 164 fot og nesten 130 seilere som brukte to uker på å utforske kysten fra Newport og opp mot Cape Cod. Dette besto av spektakulær seiling blant øyer på en vakker kyst, til Rhode Island, og til de sagnomsuste øyene Marthas Vinyard og Nantucket. På Hyannis Port ble det attpåtil privat omvisning på Kennedy-familiens feriested, der Edward «Ted» Kennedy Jr. og hans hustru Kik inviterte på cocktails og spennende historier.  Ted fortalte livlig om hvordan det hadde vært å vokse opp med sin berømte familie, men også om gleden de hadde av å seile.

På medlemsmøtet mandag 6. november skal Håkon fortelle om opplevelsen.

Dørene åpner som vanlig kl. 18 i Huk Aveny 1 med servering av kaffe og vafler. Foredraget starter kl. 19. For de som ikke har anledning til å komme, sender vi møtet direkte på KNS-TV (Youtube).

NB: Gratis parkering – bare husk å registrere bilnummeret på skjerm inne på klubbkontoret (Christian hjelper dere hvis dere er usikre).

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam