Avlyst: Tur og havseilernes pinsesamling 2024

NB: Årets pinsesamling er avlyst.

Vi ønsker velkommen til årets Pinsesamling helgen 17. – 20. mai. I år vil vi samles i Sandspollen, Holmestrand og Røyken.

Påmelding til hildepahovik@gmail.com eller sms til 40039735 (Hilde Christensen) innen 5. mai (Må ha så tidlig frist pga. evt avbestilling av lokale).

Program:

Fredag ettermiddag samles vi i Sandspollen. Vi prøver å ankre opp i nærheten av hverandre, og det sosiale denne kvelden sørger vi for selv sammen med de vi har ankret opp med.

Lørdag morgen seiler vi videre til Holmestrand. Hvis vi er mange nok, kan vi seile regatta som i fjor med start fra Filtvet kl. 11:00. Se regattabeskrivelse og kart nederst (evt kan vi seile regatta på søndag i samme løypa, men motsatt vei). Dette vil bli kommunisert nærmere. I Holmestrand har vi fått reserverte plasser på brygga. Havneavgift betales av hver enkelt i automat på brygga.

Lørdag kl. 18:00 samles vi på brygga for en liten aperitiff (og evt. premieutdeling), og kl. 19:00 har vi bord på Nye China House, hvor vi samles for en bedre middag.

Søndag seiler vi nordover igjen til Nærsnes hvor vi har leid Røyken Seilforenings lokaler. Det er noen bryggeplasser rett utenfor klubbhuset, men vi kan visstnok også legge oss ved Nærsnes havn. I seilforeningens lokaler vil vi ha KNS’s tradisjonelle koldtbord.

Som vanlig ber vi alle båter å ta med mat som bidrag til et bugnende buffetbord til felles nytelse. Ta med drikke til eget forbruk. Og ta gjerne med kaker til kaffen som vi nyter etter middagen.

Mandag morgen, eller når det måtte passe hver enkelt, bryter vi opp og seiler hver til vårt.

Si i fra om dere kommer til hildepahovik@gmail.com eller på sms til 40039735 (Hilde Christensen). Vi må ha antall personer og båttype. Og si også i fra hvilket av alternativene dere vil være med på. Og det er selvsagt lov å komme i bil for de som ikke har båt.

Alternativ 1: Hele arrangement inkl. regatta, Sandspollen, Holmestrand og Røyken

Alternativ 2: Holmestrand og Røyken

Alternativ 3: Bare Holmestrand

Alternativ 4: Bare Røyken

VI SEES 🙂

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam