Turseilernes høstsamling 2023

Vi ønsker velkommen til årets høstsamling helgen 8.–10. september. Samlingen lørdag kveld vil være i klubbhuset til Hurum seilforening i Sætre, og vi fortøyer til gjestebryggene i Sætre (det er reservert plass til oss der).

Program:

Fredag ettermiddag samles vi i De dødes tjern mellom Ostøya og Grimsøya. Vi prøver å ankre opp i nærheten av hverandre, og det sosiale denne kvelden sørger vi for selv sammen med de vi har ankret opp med.

Lørdag morgen gjør vi oss klar til regatta med start kl. 1100 mellom rød stake utenfor Høyerholmen og startbåt. Se nedlastbar fil nederst med detaljer.

Forhåpentligvis er vi i mål i god tid til sosialt samvær på brygga og utregning av regattatider før vi samles senere på kvelden.

Lørdag kl. 1830 samles vi utenfor klubbhuset til Hurum seilforening for bobler og premieutdeling, før vi ca. kl. 1900 går vi inn i lokalene og nyter et herlig koldtbord, som vi alle har bidratt til.

Som vanlig ber vi alle båter å ta med mat som bidrag til et bugnende buffetbord til felles nytelse. Ta med drikke til eget forbruk. Og ta gjerne med kaker til kaffen som vi nyter etter middagen.

Havneavgift betales av hver enkelt båt i automaten på brygga, eller via appen “GoMarina”.

Det er også lov å komme i bil til Sætre for de som ikke har båt.

Påmelding til hildepahovik@gmail.com eller på sms til 400 39 735 (Hilde Christensen) senest søndag 3. september med følgende opplysninger:

Båtnavn:
Båt type:
Rating:
Seilnummer:
Skipper:
Telefon:
E-post:
Navn mannskap:
Vil du være med i regattaen?

Vi må vite hvor mange som kommer både av hensyn til å reservere plasser i båthavna, og for å planlegge diverse innkjøp og dekking av bord inne på Hurum seilforening. Derfor er det fint om dere melder dere på innen søndag 3. september.

VI SEES 🙂

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam