Lanserer nytt og forbedret splittflagg

KNS har valgt å bytte leverandør av splittflagg, etter å ha fått tilbakemeldinger fra medlemmer med forslag til endringer og forbedringer.

Den nye leverandøren som skal produsere splittflaggene er Langkilde & Søn fra Danmark. Dette er et velrenommert firma, som også er kongelig hoffleverandør i vårt skandinaviske naboland. KNS har samarbeidet godt med Langkilde & Søn for å gjøre endringer og forbedringer på splittflagget, basert på konkrete forslag fra en del av våre medlemmer.

Hva er endringene?
Medlems- og sponsoransvarlig Vibeke Grenness i KNS, som har jobbet tett med leverandøren, forteller hva som er de mest iøynefallende forskjellene på det nye og gamle flagget.

Monogrammet i det  nye flagget er brodert inn, og ikke trykket

– Det nye flagget er sydd på en lekker kvalitetsflaggduk, der det kongelige monogrammet er brodert inn, i motsetning til trykket, slik vi kjenner det i dag. I tillegg er linefestet på dagens flagg nå byttet ut med en metallsvivel, som gjør det mye mer slitesterkt. Alle flagg leveres i en flott brodert stoffpose for oppbevaring når det ikke er i bruk, sier hun. 

– Splittflagget er et av våre viktigste varemerker, som vi skal være stolte av, og trygge på at holder den kvaliteten det fortjener, sier Vibeke Grenness.

Vi forventer at medlemmene kan bestille det nye flagget i nettbutikken etter påske.

Følg med på KNS sine oppdateringer

Andre nyheter

Del innlegg

Laget av Kompani Kvam