Voksne

Voksne

Opplæring i 3 båttyper

Hva6-ukers voksenkurs i enmannsjolle, stor jolle som seiles av 2- 4 personer og kjølbåt J/80 som seiles av 5 personer i tillegg til instruktør om bord i båten. I løpet av 6 uker får man to kvelder i hver båttype. Det gir en bred og god innføring i seiling med gode forutsetninger til å forestå sammenhengen mellom båt, seil, vind og vær. RS Zest er en enmannsbåt med storseil, RS Quest er en stor jolle som har tre seil, rullefokk, storseil og genakker som er likt seiloppsettet man har på J/80 som er kjølbåten man benytter på kurset.
Det er en stor fordel å starte i små båter som er lettere å håndtere fordi det blir mindre krefter og man ser sammenhengen mellom bevegelser om bord, trim og rorutslag da  båtene reagerer raskere. På kurset vil du lære å håndtere båt og seil og trimme seil på ulike vindretninger og styrke. Kursene inneholder teori og praksis flettet sammen i opplæring på vannet.
NivåNybegynnere
NårTIRSDAG kl. 18.00-20.00 – Fra og med 14. mai til og med 18. juni
(Den første kvelden møtes alle jolleseilerne på verandaen utenfor klubbhuset kl 17.45. De som skal starte i kjølbåt møtes utenfor havnekontoret på KNS Huk Aveny 1.

Påmelding høstkurs åpner senere.
StedKNS Seilsportsenter Ulabrand, Bygdøy Sjøbad
https://goo.gl/maps/m8WGQLYopfEz4xM19

Kjølbåtseiling J 80, KNS, Huk Aveny 1, Bygdøy.
https://goo.gl/maps/ZwjaUKBTmnmRJ3eL8
UtstyrslisteVest (har du ikke, kan du låne)
Drikkeflaske
Tøy som tåler vind og litt vann, splash (type lett regnjakke/vindjakke)
Sko joggesko/ fritids sko med lys gummisåle
Lue + hansker
(Sett navn på drikkeflaske, vest, tøy, bag osv)  

Det er ikke nødvendig å kjøpe dyrt seilutstyr før dere har funnet ut om seiling er noe dere ønsker å fortsette med. Bruk det dere har som passer til værforholdene. Det kan også være lurt å ta med et skift i tilfelle dere blir våte.
PrisKr. 2995,- Krav til medlemskap 
PåmeldingPÅMELDING VÅR 2024
KontaktinformasjonHar du spørsmål, ta kontakt med: Lene Johansen Leder for kurs og utdanning 93 48 43 80 lene@kns.no  

Laget av Kompani Kvam